ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τελειώνει τον Βράνιες η ΑΕΚ

1 min read

Η διοίκηση της ΑΕΚ κάλεσε τον Όγκνιεν Βράνιες σε απολογία και το κλίμα γύρω από τον έμπειρο στόπερ έγινε ακόμα πιο… βαρύ.

Θυμίζουμε ότι οι φήμες έλεγαν πως ο 32χρονος είναι εκτός πλάνων, κυρίως για όσα έγιναν σε εξωαγωνιστικό επίπεδο τους προηγούμενους μήνες, όμως είναι περίπλοκη η κατάσταση, λόγω του συμβολαίου του που είναι σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και προβλέπει απολαβές ύψους 400.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά δεν είναι εύκολο να βρεθούν στην αγορά και συγκεκριμένα από ομάδες της Κύπρου που «τσεκάρουν» την περίπτωση του Βράνιες. Έτσι, μένει να φανεί τι θα συμβεί στην απολογία του Βόσνιου και πώς θα βρεθεί η χρυσή τομή για το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στο μεταξύ, υπήρξε επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της Τσίβας για τον Ορμπελίν Πινέδα. Αυτό έγινε, μάλιστα, από τον πρόεδρο του μεξικανικού συλλόγου, ο οποίος θέλει τον διεθνή χαφ της Θέλτα.

Ωστόσο, προτεραιότητα του 26χρονου ποδοσφαιριστή φαίνεται πως είναι η Ευρώπη, ενώ σημαντικό ρόλο στις επαφές της ΑΕΚ για εκείνον φαίνεται πως παίζει η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.