ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στο Κορωπί

1 min read

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

ντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είχε εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Παρασκευής, στο Κορωπί. Πρόκειται για έναν Έλληνα, περίπου 40 ετών, με ολλανδικό διαβατήριο. 

Ο άνδρας προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο ιδιωτικός υπάλληλος κατά την ανάκρισή του, αρχικά αρνήθηκε ότι είχε εμπλακεί στο δυστύχημα, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας τού έδειξαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, παραδέχθηκε ότι είχε κάνει επικίνδυνες προσπεράσεις.

Ο ίδιος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Όμως, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το ethnos.gr είχε δημοσιεύσει αποκλειστικό βίντεο. Σε αυτό, όπως μπορείτε να δείτε, ο οδηγός του βυτιοφόρου σε κατάσταση σοκ και βαριά τραυματισμένος βρίσκεται ακόμη στη θέση του. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν έχουν φτάσει στο σημείο και πολίτες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις φρικιαστικές εικόνες, αγνοώντας τον κίνδυνο έκρηξης.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούσαν εξαρχής για έναν οδηγό λευκού αυτοκινήτου, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν από το τροχαίο, έκανε επικίνδυνη προσπέραση.

Ένας από αυτούς ακούγεται στο βίντεο να μιλά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον οδηγό που έφυγε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.