ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 01 Ιουνίου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 01 Ιουνίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσείς που είστε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις και επιλογές θα καταφέρετε να λήξετε την αναμονή όλων και να δώσετε απαντήσεις που θα χαρακτηρίσουν και την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο μήνας ξεκινάει μέσα από προτάσεις που κυρίως θα σας έρθουν από την εργασία και κάποια οικονομικά σας θέματα που οδεύουν πλέον προς τη λύση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μπορείτε να είστε μόνοι σας αισθηματικά και χωρίς αυτό να σας ενοχλεί. Μέσα στον καινούργιο μήνα, κάποιος από το πρόσφατό σας παρελθόν θα ψάξει τρόπους επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ξέρετε ότι κάποιος περιμένει να επικοινωνήσετε μαζί του. Εσείς ακόμη το σκέφτεστε και αναμένετε κάποια ανάλογη πράξη από την άλλη μεριά. Μέχρι τότε δώστε χρόνο και λύσεις στην εργασία σας, που έχει ανοδικές τάσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέχρι και τη νέα σελήνη του μήνα εσείς θα έχετε καταφέρει να λήξετε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου συμβατές με τα δεδομένα σας. Σχέσεις και ιστορίες περνάνε μόνιμα στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να δώσετε μόνιμες λύσεις σε προβλήματα που πραγματικά δεν πρέπει να σας χωρίζουν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η σιωπή επιτέλους να σταματήσει. Οι ημέρες έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν, αλλά και να σας βάλουν σε διαδικασίες που συσχετίζονται με επανασυνδέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με τον ανάδρομο Ερμή να σας επηρεάζει μόνο θετικά, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ποιοτικές επιλογές, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Θα βρεθείτε κάτω από ερωτική πολιορκία και εξομολόγηση από κάποιον που είναι χαμένος από την καθημερινότητά σας εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές που χρειάζεται να ξέρετε για το από εδώ και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Εχουν γίνει πολλά αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και μάλλον ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να μιλήσετε και να εκφράσετε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχουν πολλά μυστικά και θολά σημεία μέσα στη σχέση σας και κυρίως από τη μεριά του συντρόφου σας. Από τον καινούργιο μήνα θα έχετε αλλαγές που σίγουρα θα σας ενώσουν μόνιμα και επίσημα σαν ζευγάρι.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εχετε καταλάβει τελικά πολλά για το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Τώρα θα χρειαστεί να είστε λίγο υπομονετικοί, έτσι ώστε να δείτε και τις δικές του κινήσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.