ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου

1 min read

Είναι γεγονός ότι η συνήθεια επηρεάζει την κανονικότητα ενώ  πολλοί από εμάς συνεχίζουμε τις προσδοκίες ότι αυτά που άλλαξαν έχουν προσωρινό χαρακτήρα.  Όμως οι ανάδρομοι Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας δηλώνουν ότι οι αλλαγές ήρθαν για να μείνουν και ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι μια ήπια προσαρμογή σε ότι πια έχει καθιερωθεί!

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θα χρειαστεί αυτές τις ημέρες, που πλησιάζει η έκλειψη, να είστε στο πολλαπλάσιο πιο εγκρατείς σε λόγια και υποσχέσεις στον ερωτικό τομέα. Τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην κάνετε το γνωστό λάθος να συγκρίνετε το παρελθόν με το παρόν. Τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, που μπορείτε να πάρετε αποφάσεις στους δικούς σας χρόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με τον ανάδρομό σας κυβερνήτη θα έχετε πολλά παράδοξα από το ερωτικό σας παρελθόν να σας αναζητούν και πάλι. Σίγουρα μπορείτε τώρα να βρείτε όλες τις πιθανές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε τη συμπαντική τύχη με το μέρος σας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το πολλαπλασιάσετε. Ερωτες ποιοτικοί και πολύ χρήμα στρώνονται εύκολα στο δρόμο σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην μένετε μόνο στο προφανές από αυτά που σας λένε. Ξέρετε τι ζητάτε και πρέπει να το κυνηγήσετε. Για την εργασία σας θα χρειαστεί να δείξετε τα διπλωματικά σας ταλέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί το σωστό ταίρι, αλλά μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου θα έχετε πολλές νέες προσεγγίσεις και φλερτ, που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας και όλες αυτές τις ανάγκες που έχει. Είστε οι μόνοι που μπορείτε να τον βοηθήσετε τόσο πολύ. Χρήματα έρχονται από την εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα στους κύκλους του επαγγέλματός σας υπάρχουν κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Μην δώσετε παραπάνω σημασία, απλά κάντε αυτό που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας είναι ελεύθεροι ή έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σίγουρα ο Ιούλιος θα ανατρέψει την κατάσταση με φρέσκιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μπορεί να έχετε αφήσει στην άκρη την προσωπική σας ζωή, αλλά μέσα από μια ουσιαστική ερωτική γνωριμία που θα φέρει ο ανάδρομος σίγουρα όλα θα αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ολες οι ενδείξεις που πιάνουν οι κεραίες σας για τον άνθρωπό σας, σας έχουν σίγουρα αναστατώσει. Το ιδανικό είναι να μιλήσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ενα αναπάντεχο προξενιό έρχεται στο δρόμο σας. Εσείς, που έχετε μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, μην κάθεστε με τα χέρια πια σταυρωμένα. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.