ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς

Κριός Ηρθε η στιγμή που ο Ηλιος θα φωτίσει μια νέα γενεθλιακή χρονιά, αλλά και θα σας γεμίσει με ενέργεια, ζωτικότητα, ερωτισμό και ισχυρή δύναμη. Για λίγες μόνο μέρες θα χρειαστεί να σκεφτείτε περισσότερο τα αποτελέσματα του θυμού σας και να βρείτε ισορροπίες με τους συντρόφους σας.

Ταύρος Εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Απρίλη και στις αρχές Μαΐου θα χρειαστεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο χειρισμό εντάσεων γιατί μπορεί από μία λέξη να έρθει η οριστική ρήξη. Οι κοινωνικές σχέσεις, η φήμη σας και οι επαγγελματικές σας προοπτικές «τεστάρονται» και δοκιμάζουν τα όριά σας.

Δίδυμοι  Παρά την ένταση των ημερών, σιγά σιγά θα καταλαγιάσει η ταραχή που νιώθετε ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και φιλοδοξίες και στις οικογενειακές απαιτήσεις που υπάρχουν. Αγαπημένα πρόσωπα ο ερωτικός σύντροφος ή τα παιδιά σας σας απασχολούν και σας χρειάζονται.

Καρκίνος  Από την Κυριακή ετοιμαστείτε να δώσετε αγώνες και να δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο στον κοινωνικό σας κύκλο, στις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και στη δουλειά σας. Οι μέρες απαιτούν από όλους αλλά και από το ζώδιό σας ειδικότερα λιγότερη βιασύνη και περισσότερη σύνεση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

Λέων  Υπάρχει ευτυχώς για σας η Κυριακή, που ο Ηλιος, ο δικός σας κυβερνήτης, περνάει σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο για ένα μήνα και θα ευνοήσει νομικές συμφωνίες και υποθέσεις, ταξίδια ή σπουδές, σημαντικά projects και άνοιγμα σε έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων που σας εξελίσσει. Προσοχή οι Λέοντες του Ιουλίου και των αρχών Αυγούστου! Ο κίνδυνος για ατυχήματα, οριστική ρήξη και χωρισμό είναι μεγάλος.

Παρθένος   Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αρχίσετε να ηρεμείτε και να εστιάζετε το κέντρο της προσοχής σας από τις σχέσεις και τους ανταγωνιστές σε μυστικές δυνατές ερωτικές στιγμές και στην αναζήτηση των δικών σας αναγκών, οικονομικών και προσωπικών. Οικονομικά θα υπάρξουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα και έξοδα που όμως θα αναπληρώσετε.

Ζυγός   Σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη πρωταγωνιστεί και φωτίζει από το δικό σας ζώδιο τη γοητεία σας, τα χαρίσματά σας, τα ταλέντα σας, αλλά και την ανάγκη σας για ισορροπία και συντροφικότητα. Αυτό το τελευταίο δεν θα είναι πάντα δεδομένο και θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή στα παράπονα ή στην ένταση σημαντικών προσώπων της ζωής σας.

Σκορπιός  Οι Σκορπιοί που είστε γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου θα χρειαστεί να δείξετε και να αποδείξετε την ατσάλινη υπομονή σας και να μη βάλετε λάδι στη φωτιά των εντάσεων που σίγουρα θα προκύψουν. Ευτυχώς οι υπόλοιποι Σκορπιοί μπορείτε να απολαύσετε ερωτικές και όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης   Αυτό το Σαββατοκύριακο για σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι φίλοι σας, ο κύκλος των γνωριμιών σας, αλλά και η ομαδική δουλειά για να πετύχετε κοινούς στόχους και όνειρα. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, όπως και ένα δυνατό παρασκήνιο που μπορεί να ανατρέψει το καλό κλίμα. Ευτυχώς ο Ηλιος από το απόγευμα της Κυριακής θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και γοητευτικούς για να ξεπεράσετε τους όποιους σκόπελους.

Αιγόκερως  Δύο μέρες που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα η κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, οι δημόσιες σχέσεις σας και οι συμμαχίες που χρειάζεστε για να πετύχετε την ένωση των δυνάμεών σας σε μία συνεργασία. Εκτακτα έξοδα και οικονομικές υποθέσεις ή ακόμα και οι ανασφάλειές σας μπορούν να σας φέρουν σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα.

Υδροχόος  Στο επίκεντρο αυτού του Σαββατοκύριακου, η επικοινωνία σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να βρείτε λύσεις και διεξόδους δημιουργικές και να σταθεροποιήσετε στο χρόνο σημαντικές φιλοδοξίες. Οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου και των αρχών Φεβρουαρίου, ιδιαίτερη προσοχή εάν δεν θέλετε να χωρίσετε ή να φτάσετε στη ρήξη σημαντικών σχέσεων.

Ιχθύες  Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ο Ηλιος θα έχει ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιό σας. Ο μήνας των γενεθλίων σας κλείνει και πλέον θα σας απασχολήσουν πιο πρακτικά θέματα, οικονομικά αλλά και σταθεροποίησης σχέσεων σημαντικών για την καθημερινότητα και την εργασία σας. Περνάτε στο επόμενο στάδιο, όπου θα διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.