ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς

 Κριός    Η νέα Σελήνη σας επηρεάζει από σήμερα ξεκινώντας έναν καινούργιο κύκλο που θα έχει τη δική σας σφραγίδα. Κάθε μέρα που περνάει θα νιώθετε τη δύναμη, την ενέργεια, τον ερωτισμό και τη ζωτικότητα να επιστρέφουν μέσα σας και εκδικείστε μαζί με φίλους ή μία ομάδα άτομο με κοινούς στόχους και όνειρα.

Ταύρος    Ξεκινάει η επιρροή της νέας Σελήνης και εσείς προετοιμάζετε το έδαφος σε έναν μυστικό χώρο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, συζητάτε και σχεδιάζετε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε την επάνοδό σας τους τομείς της καριέρας και της κοινωνικής αναγνώρισης. Φροντίστε θέματα υγείας και ψυχολογίας, και ξεκουραστείτε γιατί το χρειάζεστε, αν και η επιρροή της Σελήνης θα σας κρατήσει άγρυπνους αρκετά βράδια.

Δίδυμοι    Τολμήστε να ανανεωθείτε και να ανανεώσετε τις φιλίες αλλά και τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσα από ένα χόμπι ή μία δράση που θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας. Επικοινωνήστε με άτομα που βρίσκονται μακριά και δείτε έναν άλλο πολιτισμό ή έναν άλλο τομέα γνώσης που σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Καρκίνος      Η νέα ενέργεια θα έρθει στο χώρο της καριέρας και της κοινωνικής δράσης. Πλέον θέλετε να προβάλετε τα ταλέντα σας και να αναγνωριστεί η αξία σας στον περίγυρό σας. Θα χρειαστεί να προβάλετε και τις ικανότητές σας μέσα από επαγγελματικές δράσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν θα έρχονται πάντα τα πράγματα όπως εσείς θέλετε.

Λέων     Θέτετε υψηλούς στόχους και κάνετε μεγάλα σχέδια και όνειρα που μπορεί να αφορούν αλλαγές, μία μετακόμιση, ένα μεγάλο ταξίδι, ακόμα και την ενασχόλησή σας με ένα καινούργιο σημαντικό project. Προσέξτε μόνο να συμφωνήσετε με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας.

Παρθένος     Η επιρροή της νέας Σελήνης από σήμερα γίνεται πολύ δυνατή και σας ξυπνάει συναισθήματα, επιθυμίες και κρυφούς πόθους που είχατε ξεχάσει. Ο τομέας της καθημερινότητας και της εργασίας απαιτεί σκληρή δουλειά και προσπάθεια, και θα χρειαστεί να είστε πιο συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών.

Ζυγός    Από σήμερα η επιρροή του νέου κύκλου της Σελήνης σάς δραστηριοποιεί μέσα από σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης, ακόμα και ένας σύμβουλος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα σας ενεργοποιήσουν για να δράσετε. Θα χρειαστεί να είστε πιο ώριμοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σχεδιάσετε με περισσότερη σοφία τα δημιουργικά σας σχέδια.

Δημοσίευση στα Social Media