ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

 • Είναι πιθανή μια ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή μια αγορά – επένδυση αυτές τις μέρες που ο Ήλιος και ο Ουρανός συναντιούνται στον δεύτερο οίκο σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

 • Η σύνοδος του Ουρανού με τον Ήλιο στο ζώδιό σου είναι εκπληκτική. Γίνεσαι περισσότερο διαισθητικός, επιλύεις προβλήματα και εκμεταλλεύεσαι ευκαιρίες. Μόνο πρόσεχε τις παρορμητικές κινήσεις, γενικώς, ειδικότερα όμως στις ερμηνείες που δίνεις στα λόγια και στις πράξεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

 • Οι μέρες αυτές έχουν ενδιαφέρον λόγω της συνάντησης του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Οι απαντήσεις σε ένα θέμα που σε απασχολεί υπάρχουν μέσα σου και τις εντοπίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

 • Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, αυτό σημαίνει έντονη κοινωνική ζωή, φίλοι και εκπληκτική διαίσθηση. Μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα όμως.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

 • Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό είναι εκπληκτική και μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα σημαντικά για τα επαγγελματικά σου ή που μπορούν να συμβάλουν με κάποιον τρόπο στην εξέλιξή τους – και στη δική σου. Μπορείς να εμπιστεύεσαι και τη διαίσθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

 • Είναι πιθανό ένα ταξίδι να λειτουργήσει πολύ αναζωογονητικά και να φέρει νέες ιδέες, γνωριμίες ή να σε φέρει πιο κοντά σε έναν στόχο σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι μια πολύ αρμονική όψη.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

 • Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει θετικά νέα για ένα οικονομικό θέμα ή για μια συνεργασία. Η ατμόσφαιρα, επίσης, που δημιουργείς και εσύ και κάποια άτομα όταν είναι μαζί σου είναι πολύ αισθησιακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

 • Η αισιόδοξη σύνοδος του Ήλιου και του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια νέα, απροσδόκητη και συναρπαστική γνωριμία, πιθανότατα με ένα άτομο που θα σου βάλει ιδέες για μια συνεργασία. Σε μια άλλη περίπτωση, είναι πιθανή και η επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

 • Είναι πιθανό αυτές τις μέρες να αναλάβεις ένα νέο πρότζεκτ με τη θετικότατη σύνοδο Ουρανού και Ήλιου στον έκτο οίκο σου. Ασχολήσου με τα επαγγελματικά και, αν αναζητάς εργασία, συνέχισε την έρευνα και τις προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

 • Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο είτε σε κάνει να ερωτεύεσαι και να μπλέκεις σε συναισθηματικές περιπέτειες είτε σε εμπλέκει σε ένα δημιουργικό έργο, η ενασχόληση με το οποίο θα φέρει σημαντική ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

 • Αν υπάρχει ένα θέμα με την κατοικία ή την οικογένεια που χρειάζεται επίλυση, οι μέρες αυτές είναι οι καλύτερες. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό είναι με το μέρος σου.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

 • Τυχαίες συναντήσεις, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σύντομα ταξίδια, συμφωνίες, κόσμος, ομιλίες και μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα, λόγω της συνόδου Ήλιου και Ουρανού στον τρίτο οίκο σου. Η λογική σου εντωμεταξύ μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε απασχολεί.

Δημοσίευση στα Social Media