ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 02 Μαΐου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης έχει δώρα και εκπλήξεις για τα περισσότερα ζώδια. Ο οικονομικός τομέας θα έχει σίγουρα την τιμητική του, καθώς νέες συνεργασίες και αφθονία προτάσεων σε θέματα καριέρας θα εμφανιστούν. Επίσης, αισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα λήγουν και οι ανθρώπινες σχέσεις θα ισορροπήσουν!

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οικογενειακές αλλαγές

Μπορεί να υπάρχουν αυτόν τον καιρό κάποιες εντάσεις μέσα στον συντροφικό σας δεσμό ή γάμο, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα όλα θα στρώσουν προς το πολύ καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επιτυχίες

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Εχετε ήδη καταλάβει ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά μέσα στη σχέση σας και μάλλον έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε, χωρίς άλλες περιστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οικονομική άνεση

Γνωρίζετε ότι όλο το αστρολογικό σύστημα κινείται προσεχώς μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Ηδη θα πρέπει να αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει αρχίσει και καλυτερεύει σε κάθε επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Φιλικές αποκαλύψεις

Είστε μέσα σε μια μόνιμη αγωνία και μακρόσυρτη σκέψη για το αν θα πρέπει να συνεχίσετε τη σχέση αυτή με τα όποια προβλήματα ή θα δώσετε ένα λυτρωτικό τέλος.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Νέα συναισθήματα

Το διάστημα είναι ιδανικό για εσάς και την όποια εκκρεμότητα έχετε και σε οποιονδήποτε τομέα. Ξεκινήστε από τα οικονομικά σας, που θα σας σταθεροποιήσουν γύρω από τους σκοπούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ευκαιρίες

Με τον κυβερνήτη σας σε ένα σκληρό ζώδιο, μην εκπλαγείτε αν δείτε τον ίδιο σας τον εαυτό να λέει μεγάλες αλήθειες, που τυχόν να πονούν. Δεν πειράζει, τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δύσκολα

Μπορεί να έχετε ξεχάσει τα δύσκολα που περάσατε το πρόσφατο χρονικό διάστημα, αλλά το ταίρι σας όχι. Σας πλησιάζουν κάποια παράπονα που θα μιλούν για υποσχέσεις σας που ακόμη δεν έχετε εκπληρώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Επανασυνδέσεις

Οι μέρες μόνο εσάς δείχνουν και τον δρόμο της σίγουρης επιτυχίας σε ό,τι και να κάνετε, είτε αισθηματικό είτε στα επαγγελματικά σας. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που πέρασαν κάποια κρίση, τώρα θα βρουν την ισορροπία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Προτάσεις

Δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας όλα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πιθανόν αυτό να είναι και η αιτία που η σχέση… δεν εξελίσσεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οικογένεια

Μην έχετε και τόσες ενοχές για ό,τι γίνεται μέσα στη σχέση σας. Μεγάλη ευθύνη φέρει και η άλλη πλευρά, που αυτό το χρονικό διάστημα είναι όντως χαμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Συντροφική στήριξη

Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά αυτό μέσα στο τρίτο δεκαήμερο αλλάζει. Κάποιος που υπάρχει στον εργασιακό σας τομέα θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οριστικές αποφάσεις

Εχετε καταφέρει και έχετε πια φέρει την ισορροπία μέσα στη σχέση-γάμο σας, και αυτό είναι κάτι που έχει ενεργοποιήσει και τις καλές επικοινωνίες με τα οικεία σας περιβάλλοντα.

Δημοσίευση στα Social Media