ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου

1 min read

Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη στις ανθρώπινες σχέσεις! Ο ζωδιακός κόσμος δοκιμάστηκε σε κάθε επίπεδο και η σοφία που έχει μείνει θα είναι ο οδηγός για όλα τα επόμενα βήματα. Αλλαγές στους συντροφικούς δεσμούς, νέοι έρωτες και επαγγελματικές επιτυχίες θα κάνουν προσεχώς την πρακτική τους εμφάνιση.

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Επιτυχίες

Πολύς ο κόσμος που είναι γύρω σας και επιθυμεί να σας γνωρίσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Μέχρι την πρώτη Nέα Σελήνη του έτους θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Οικογενειακές εξελίξεις

Είστε μέσα σε πολλές περιπέτειες και αυτό είναι κάτι που σας μπερδεύει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας και τις προθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Ερωτοφιλίες

Εσείς πια δεν ψάχνετε για συμπληρώματα ζωής και αγάπης. Επιθυμείτε έναν άνθρωπο που να μπορεί να σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς αισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Αλλαγές

Σίγουρα είστε αυτοί που το ΄21 θα σας φωτίσει περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες παλιές σας ερωτικές γνωριμίες, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας προσεγγίσουν με σκοπό να τα ξαναβρείτε.

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Ξεχωριστό άτομο

Θα κυκλωθείτε από πολλά άτομα που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν. Μέσα σε όλους αυτούς θα υπάρξει και ένα ξεχωριστό άτομο που θα σας κεντρίσει την ερωτική σας προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Αποκαλύψεις συναισθημάτων

Είναι μια εξαιρετική περίοδος, όπου έχετε καλύτερη ψυχολογία που θα σας ωθήσει να κάνετε βήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κυρίως στα επαγγελματικά σας.

ZΥΓΟΣ  23/09-22/10

Δυσκολίες

Δεν θα βγάλετε καμία άκρη αν συνεχίσετε να κυνηγάτε το άτομο που επιθυμείτε. Εχει καταλάβει ότι το θέλετε ερωτικά και σας βάζει τεχνητές δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Επικοινωνιακές υπερβολές

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο μέσα στη σχέση σας, κυρίως από το παρελθόν σας. Θα πρέπει να διώξετε το συννεφάκι του ρομαντισμού και να δείτε τι και ποιος σάς ταιριάζει τελικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αισθηματικές δεσμεύσεις

Ο λόγος σας είναι ισχυρός και αυτό που θα χρειαστεί αυτές τις δύσκολα αστρολογικά ημέρες είναι να τον υποστηρίξετε με δράσεις και ειδικά προς την κατεύθυνση της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Σημάδι

Κάθε φορά που τσακώνεστε με τον άνθρωπό σας εσείς απομακρύνεστε. Αυτό είναι σημάδι ότι δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτά που σας προσφέρονται μέσα στη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Αποδοχή

Το έχετε αντιληφθεί και εσείς ότι κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο σάς κοιτάει με πιο ερωτικό τρόπο. Αν σας ενδιαφέρει, ανάψτε το πράσινο φως.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Μυστικά

Ολες οι αλλαγές είναι στρωμένες μπροστά σας. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε τις σωστές επιλογές στα αισθηματικά και οικονομικά θέματα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.