ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εστιάστε στα οικονομικά σας

Αν δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανοίξουν άμεσα και οι δρόμοι για να λύσετε και τα προσωπικά σας προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επανενώσεις ζευγαριών

Ξεχάστε τα όλα. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν έτσι απλά τον άνθρωπο που αγαπάτε και πάλι μέσα στην καθημερινότητά σας. Εσείς μόνο αποφύγετε τα ίδια λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ερωτικό δίλημμα

Είστε ανάμεσα σε δύο άτομα, που και τα δύο τα αγαπάτε αληθινά. Ομως, αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και το ξέρετε. Τα άστρα σάς υποστηρίζουν μόνο για υγιείς καταστάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Απομάκρυνση

Ολο και περισσότερο βλέπετε την επικοινωνιακή ψαλίδα να ανοίγει και να σας απομακρύνει από τον άνθρωπό σας. Ομως, αυτό, τελικά, δεν είναι κάτι που το έχετε προκαλέσει εσείς.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Προτάσεις δέσμευσης

Οι δράσεις του ανθρώπου σας θα σας αποδείξουν ότι έχει λάβει τα μηνύματά σας, σε κάθε επίπεδο. Είστε το ζώδιο που μέσα στην εποχή του φθινοπώρου θα έχετε προτάσεις δέσμευσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θετική έκβαση

Μπορεί να έχετε κουραστεί να κυνηγάτε και να αναζητάτε λύσεις για τη σχέση σας, αλλά να είστε ήσυχοι ότι αυτό θα έχει και το θετικό του αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εύνοια στα αισθηματικά

Πυρετός εξελίξεων υπάρχει σε ερωτικές σχέσεις και γάμους. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας και σας δίνουν τις αφορμές και ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Νέος έρωτας

Μην αγγίζετε πάλι τις καταστάσεις και τις πληγές του παρελθόντος. Το έχετε ξανακάνει και δεν είχατε θετικό αντίκτυπο. Οι μέρες θα σας φέρουν δίπλα σε νέο σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Υλοποίηση ευχών

Μην κάνετε και μην πείτε απολύτως τίποτα. Ολα όσα έχετε ευχηθεί θα γίνουν πραγματικότητα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Λεφτά και αγάπη… στο 100%.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Σωρεία προτάσεων

Εσείς, με τον κυβερνήτη σας ήδη να αλλάζει οίκο, θα έχετε άπειρες νέες και παλιές προτάσεις, που θα σας γοητεύσουν. Αυτήν τη φορά σκεφτείτε μόνο για το δικό σας όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/01 – 19/02

Διόρθωση σφαλμάτων

Ολο κριτική κάνετε εσείς και εκ του ασφαλούς. Πιθανόν και άθελά σας να έχετε στενοχωρήσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αν μπορείτε, απλώς διορθώστε το.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μακριά από μετριότητες

Ευτυχώς, είστε από τα ζώδια που δεν ασχολούνται με τις μετριότητες και συχνά τις αποφεύγουν. Αν, λοιπόν, είστε σε μια τέτοια κατάσταση αυτήν την εποχή, φροντίστε να αλλάξετε δρόμο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.