ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Επιτυχίες

Μπορεί να έχετε αρκετές αμφιβολίες για τον άνθρωπό σας, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν αυτή την εποχή πολλαπλασιάσετε την επικοινωνία, μόνο θετικό αποτέλεσμα θα έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Αισθηματικές ανατροπές

Πολλές από τις άμεσες επιρροές του Αρη πέφτουν πάνω στον δικό σας οίκο και αναταράσσουν τη γαλήνη σας. Σχέσεις και δεσμοί, που έχουν σαθρά θεμέλια, σίγουρα θα χρειαστεί να πάνε σε σοβαρές αποφάσεις άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Αλλαγές

Δοκιμάστε να είστε θετικοί σε αυτά που λογικά σας αποζητά ο άνθρωπός σας και θα δείτε ότι έχει να σας κάνει προτάσεις που σίγουρα και εσάς πλέον θα σας αφήσουν έκπληκτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Οικογενειακές αποφάσεις

Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που βλέπετε τον άνθρωπό σας – ίσως λίγο πιο χαλαρά. Αφήστε τα δράματα, είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, άρα μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Επανασυνδέσεις

Εσείς ό,τι και να ευχηθείτε αυτές τις ημέρες θα το έχετε. Ακόμη και εκείνη η μόνιμη πίκρα που έχει δημιουργηθεί, λόγω κάποιου χωρισμού, θα υποχωρήσει, μέσα από επικοινωνίες που θα μιλούν για επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Νέοι σύντροφοι

Η αυστηρότητα και η ωριμότητα θα σας φανούν χρήσιμες. Μη σταθείτε σε συναισθηματισμούς, παρά μόνο στην απόλυτη λογική και το συμφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Επικοινωνίες με τα παλιά

Περιμένετε με ανυπομονησία να έρθουν οι γιορτές και να κάνετε τις εκπλήξεις σας στον άνθρωπο που αγαπάτε. Μόνοι και τυχεροί τελικά κάποιοι από εσάς, που έχουν πια την ανάγκη μόνο της φιλικής τους παρέας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Εργασιακές τροποποιήσεις

Τελικά το όλο νόημα εσείς το βρίσκετε μέσα στην εργασία και στον φιλικό σας κύκλο. Το καλύτερο θα ήταν να συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς, καθώς η ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο για να στρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Περιουσιακά, κληρονομικά

Μη λέτε πολλά αυτές τις μέρες και σίγουρα μην αποκαλύπτετε τη μελλοντική σας στρατηγική. Αφήστε τους άλλους να σας κάνουν την έκπληξη που αναμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Δεσμεύσεις

Οι μέρες με έναν Κρόνο να προκαλεί παντού τριγμούς σίγουρα δεν χαρίζουν δεύτερες ευκαιρίες. Ολα μπορούν να ανατραπούν και σίγουρα δεν είστε από τα ζώδια που θα το ανεχτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Προτάσεις συναισθηματικές

Κρατήστε τον ρυθμό που έχετε στην καλή σας καθημερινότητα και θα δείτε ότι οι ερωτικές ισορροπίες θα επανέλθουν με τον άνθρωπό σας, που και αυτός από τη μεριά του θα κάνει ό,τι καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Απολαβές

Υπάρχει αφθονία ερεθισμάτων γύρω σας. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να δείτε τι μπορείτε να κερδίσετε από όλα αυτά. Οι αλλαγές έρχονται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.