ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Αυγούστου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Από τις 20/08/2021 και μέχρι τις 18/01/2022 ο Ουρανός μέσα στον γήινο Ταύρο θα είναι σε ανάδρομη φορά. Ενα ιδιαίτερο διάστημα, που θα φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις από το πρόσφατο παρελθόν, συνοδευόμενες από λύσεις και απαντήσεις. Επαγγελματική επέκταση, νέες δράσεις, εξομολογήσεις συναισθημάτων και φρέσκα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Επικοινωνιακή ισορροπία

Εχει στρωθεί το κόκκινο χαλί για εσάς… Αυτό αναλυτικά σημαίνει ότι οι προσωπικές σχέσεις θα έρθουν και πάλι σε επικοινωνιακή ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Στίγμα αγάπης

Αν εσείς, που έχετε το πάνω χέρι στη σχέση αυτή, δεν δώσετε το στίγμα της αγάπης σας, ο άνθρωπός σας δεν θα κάνει κάτι από μόνος του. Σίγουρα δεν εκπλήσσεστε, πάντα έτσι ήταν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οικονομική σταθερότητα

Οι ασχολίες και οι υποχρεώσεις σας θα πολλαπλασιαστούν παραγωγικά, κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά στην οικονομική σας σταθερότητα, που τόσο καιρό αναζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Προτάσεις επανασύνδεσης

Εσείς θα πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσετε να σκέφτεστε κάποιους παλιούς συντρόφους σας. Πιθανόν και να σας επισκεφθούν άμεσα και με προτάσεις για επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εύνοια του σύμπαντος

Ανήκετε στα ζώδια που δεν έχουν πρόβλημα με τη μοναξιά. Αυτό είναι κάτι που το έχετε ζήσει σε ευρύτερη κλίμακα το τελευταίο τρίμηνο και πλέον το σύμπαν έχει να σας αποδώσει τα καλύτερα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Επιτυχίες παντού

Εσείς έχετε τα πρωτεία σε ό,τι και να κάνετε αυτήν την εποχή, καθώς όλα τα σχέδιά σας κινούνται ομαλά. Αυτά και άλλα πολλά καλά σάς περιμένουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

Δεν μπορείτε να σας πιέζει κανείς και σίγουρα αυτό είναι κάτι που αυτήν την εποχή σάς συμβαίνει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να μιλήσετε και να βάλετε τα πράματα στη θέση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ειλικρίνεια

Μη φοβάστε να πείτε την αλήθεια σας, άλλωστε αυτοί που σας αγαπούν πραγματικά θα έρθουν περισσότερο κοντά σας. Στα επαγγελματικά σας, σας περιμένει μια τεράστια επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αισιοδοξία

Μη χάνεστε μέσα σε ατέρμονες και ανούσιες συζητήσεις με τον πρώην σας. Δεν έχει κανένα νόημα να τις κάνετε στο παρόν και να το μπλοκάρετε. Να είστε αισιόδοξοι, γιατί οι επόμενες μέρες θα σας φέρουν κοντά σε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Εκπλήξεις αισθηματικές

Οι πρώην σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί, χωρίσει ή τσακωθεί θα συναντηθούν και θα μιλήσουν για ευκαιρίες επανένωσης. Ολα πια είναι εύκολα και πιθανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/01 – 19/02

Επανένωση

Ατομα από το παρελθόν έχουν σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας. Θα σας κάνουν προτάσεις για άμεση και μόνιμη επανασύνδεση!

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Επίλυση ζητημάτων

Παραμένουν πολλά θέματα στη ζωή του ανθρώπου σας που σας ενοχλούν και σας πικραίνουν. Σύντομα θα βρεθούν λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.