ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Στις 13/03/2021 ο ασταμάτητος Ερμής θα περάσει στη ζωδιακή ζώνη του Ιχθύος. Ενα μικρό χρονικό διάστημα, που όλα στις σχέσεις θα λάβουν λύσεις και διεξόδους. Επίσης, οικονομικές ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ολο το υπόλοιπο του Μαρτίου θα έχει πολλά αισθηματικά συμβάντα, που θα φέρουν τους συντρόφους πιο κοντά!

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Ανεση

Είστε σε ένα σταυροδρόμι καθοριστικών αποφάσεων για το τι θα κάνετε με την προσωπική σας ζωή. Αν τελικά τίποτα δεν σας χαροποιεί, μην ταλαιπωρείτε και μην καθυστερείτε και την άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Επανένωση ζευγαριών

Είστε οι ξενιστές των καινοτομιών. Αυτό επηρεάζει πρώτα εσάς. Σαφώς και μην πράξετε προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης, μέχρι και τη λήξη του αστρολογικού φαινομένου!

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Οικογενειακές στιγμές

Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα. Είστε στο μάτι του κυκλώνα και αυτό σίγουρα δεν σας βοηθά να σκεφτείτε πιο καθαρά και να εκφραστείτε στον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Επιτυχίες

Σίγουρα όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς. Τα άστρα είναι με το μέρος σας και αυτό σας βάζει σε μια πλεονεκτική θέση έναντι όλων των άλλων, ακόμη και των αντίζηλων.

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Συνεργασίες

Είστε περικυκλωμένοι από ευκαιρίες, που όμως δεν θα σας καλύψουν τα αισθηματικά σας κενά. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να βάλετε νερό στο κρασί σας, τα καλύτερα έρχονται μέσα στον μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Νέα συναισθήματα

Συνδεθείτε με το τώρα. Εχετε χαθεί σε ένα παρελθόν και τα πρόσωπα του τότε ακόμη ματώνουν την καρδιά σας. Μην το κάνετε πια, δεν υπάρχει λόγος.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Δεσμευτικές προτάσεις

Εχετε κάνει ό,τι χρειαζόταν προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Στο τώρα απλά περιμένετε να γίνουν οι ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αλλαγές

Η προσοχή σας δεν θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη συνεχόμενη προσπάθεια να τα ξαναβρείτε με αγαπημένο πρόσωπο. Οι επιτυχίες είναι κοντά!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Επικοινωνίες

Κινητικότητα υπάρχει και θα υπάρξει ακόμη περισσότερη μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, από καινούργιο κόσμο που θα ζητήσει την ερωτική σας προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Συνειδητή μοναχικότητα

Οι αδέσμευτοι θα έχουν την τιμητική τους, με παλιές γνωριμίες που θα έρθουν στο προσκήνιο και θα δώσουν προτάσεις και ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό αισθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Εκφραση προθέσεων

Ισως το πιο τυχερό ζώδιο της περιόδου, που δεν θα δει αλλαγές στην προσωπική του ζωή, τουλάχιστον προς το χειρότερο. Είστε σταθεροί και όλα καλυτερεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Φρέσκες γνωριμίες

Πολλές οι επικοινωνίες  με το παρελθόν, πριν λήξει ο Μάρτιος, και άλλες τόσες οι πιθανότητες για να σας κάνουν προτάσεις που θα σας δελεάσουν σίγουρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.