ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

1 min read

Η πρώτη νέα Σελήνη του ’21 θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου στις 13/01. Σημαντικές οι αλλαγές που θα λάβουν χώρα στα περισσότερα ζώδια και ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Εκπλήξεις θα κάνουν την ξαφνική τους εμφάνιση από το παρελθόν, μέσα από προτάσεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εργασιακές αλλαγές

Πολλά τα ζητήματα που σας απασχολούν και σας καλούν να δώσετε λύσεις. Με την εύνοια του αστρολογικού θόλου, εσείς μπορείτε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει σε αδικαιολόγητη εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ερωτοφιλίες

Είσαστε αυτοί που θα δεχτούν τις περισσότερες προτάσεις για σχέση. Ειδικά αυτοί που από θέση και στάση ζωής έχουν μείνει μόνοι τους έχουν την ευκαιρία, μέσα στην εποχή του Υδροχόου, να βρουν το καρμικό τους έτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αποδείξεις αγάπης

Εχετε πραγματικά κουραστεί από όλες αυτές τις μέτριες αισθηματικές καταστάσεις που ζείτε. Αυτό, και μέσα από τη δική σας πρωτοβουλία, θα τερματιστεί τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επανασυνδέσεις

Είσαστε μέσα σε ένα ερωτικό δίλημμα και ανάμεσα σε δύο προτάσεις που μόνο σας αγχώνουν. Αυτό όμως είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οικονομικά – Επενδύσεις

Οι σκέψεις που έχουν κατακλύσει το ασταμάτητο μυαλό σας έχουν να κάνουν με μια καινούργια – δύσκολή σας γνωριμία, που όμως αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Προτάσεις γάμου

Δεν είστε από αυτούς που συνθηκολογούν με ό,τι τους προσφέρουν. Αυτό είναι και μια θέση που έχετε πάρει προς τον σύντροφό σας, και δεν θα κάνετε πίσω αν δεν σας δώσει επιτέλους αυτό που σας αξίζει.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ευκαιρίες καριέρας

Είσαστε κάθετοι σε κάθε πρόταση για δέσμευσης αυτή την εποχή. Σίγουρα έχετε τους λόγους σας. Τουλάχιστον, να τους εξηγήσετε στον άνθρωπό σας, που δείχνει μπερδεμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αποκαλύψεις συναισθημάτων

Αλήθειες και ψέματα μπλέκονται και σας αναγκάζουν να πάρετε μια πιο ξεκάθαρη θέση μέσα στον δεσμό σας. Αυτό κάποιους ίσως να τους ξεβολέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επαγγελματικές επιτυχίες

Κάποια καλά νέα θα σας έρθουν από φιλικό πρόσωπο, για έναν παλιότερό σας έρωτα. Σίγουρα, σκεφτείτε τι είχε γίνει στο τότε και πάρτε χαλαρά τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Νέες φιλίες

Είσαστε γνωστοί κυρίως από το τετραπέρατο μυαλό σας, αλλά και την ασταθή ζωή σας. Αυτό ίσως και να είναι η γοητεία σας. Οι μέρες θα σας φέρουν αισθηματικές προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Κοινωνική αποδοχή

Πολλές και οι ερωτικές υποθέσεις από το παρελθόν που θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες και θα σας αποδώσουν πληθώρα προτάσεων για επανένωση.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οικονομικές εκπλήξεις

Εσείς έχετε το πάνω χέρι σε ό,τι και να κάνετε. Το αστρολογικό φαινόμενο δεν σας επηρεάζει, άρα μπορείτε να κάνετε τις συζητήσεις που πρέπει με το άτομο της καρδιάς σας και να βρείτε άμεσα τη χρυσή τομή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.