ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς

Κριός   Τα οικονομικά σας με τον Ερμή στον Ταύρο για το επόμενο διάστημα τουλάχιστον σας απασχολούν πολύ. Πιθανόν να επενδύσετε σε μια σημαντική αγορά ή να καταφέρετε να πετύχετε μια επωφελή πώληση και συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κάποιοι θέλετε να αγοράσετε καινούργιο κινητό τηλέφωνο, ίσως και αυτοκίνητο.

Ταύρος  Ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή για το επόμενο διάστημα θα κυβερνάει τη ζωή σας. Συζητήσεις, συναντήσεις, ιδέες, πολλές πληροφορίες που δεν γνωρίζατε και τώρα επιτέλους έρχονται στο φως και φυσικά μικρά ταξίδια και αποδράσεις στη φύση είναι κάποια μόνο από τα πιθανά σενάρια. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ μεγαλύτερη προσοχή.

Δίδυμοι  Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, δεν θα συμβαδίζει πολύ με τις ανάγκες του ζωδίου σας, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί και να επιμείνετε σε κάποιες αποφάσεις και απόψεις σας. Καλό είναι ιδέες, συζητήσεις και μυστικά ραντεβού να τα κρατήσετε μυστικά μέχρι να σταθεροποιηθούν.

Καρκίνος  Οι φίλοι και η συλλογική δουλειά, αλλά και νέες γνωριμίες επηρεάζονται και ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή στον φιλικό για εσάς Ταύρο. Επιτέλους η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και θα ευνοεί την πραγματοποίηση σημαντικών στόχων και ονείρων.

Λέων  Από σήμερα, ο Ερμής τονίζει θέματα επικοινωνίας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά επηρεάζει και την κοινωνική σας αναγνώριση και φήμη. Εχετε πολύ μεγάλη κινητικότητα, επαγγελματικές συζητήσεις και κοινωνικές συναντήσεις, δημόσιες σχέσεις και αποφάσεις για να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή να προβάλετε τα ταλέντα σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε γιατί θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε και να φανείτε πιο πρακτικοί, αλλιώς δεν θα πείσετε σημαντικά άτομα για την εξέλιξή σας.

Παρθένος  Σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι ή θέλετε να ανανεώσετε τις γνώσεις μέσα από ένα σημαντικό σεμινάριο ή ακόμα και έναν νέο κύκλο ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα και γνώσεις από τις δικές σας. Συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, συμβόλαιο και αγοραπωλησίες ευνοούνται.

Ζυγός  Για το επόμενο διάστημα ο Ερμής ευνοεί μυστικές ερωτικές συναντήσεις. Επίσης θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους, την εφορία ή ένα δάνειο, και πώς μπορείτε να το διαχειριστείτε καλύτερα.

Σκορπιός  Ο Ερμής δυναμώνει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας ή έναν σημαντικό συνεργάτη σας. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τις εμμονές και να βρείτε τη χρυσή ισορροπία συζητώντας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Τοξότης   Ο Ερμής έρχεται για να ανανεώσει την καθημερινότητά σας. Θα έχετε πολλά περισσότερα να κάνετε στη δουλειά να σκεφτείτε ίσως πιο πρακτικά και περισσότερο οικονομικούς τρόπους στον τομέα της εργασίας σας.

Αιγόκερως  Η δημιουργικότητα, η διασκέδαση και η ανανέωση των σχέσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι στο επίκεντρο των επόμενων ημερών. Ενα κοντινό ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Υδροχόος  Ο Ερμής θα επηρεάζει τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Θα υπάρξουν αλλαγές και εκπλήξεις. Πιθανόν μία επίσκεψη ενός δικού σας ανθρώπου στο σπίτι σας να συμβεί απρόσμενα.

Ιχθύες  Ο Ερμής από σήμερα ευνοεί θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, συμφωνιών και αγοραπωλησιών γενικά, αλλά και την υποστήριξη που μπορεί να έχετε από άτομα του περιβάλλοντός σας.

Δημοσίευση στα Social Media