ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 04 Απριλίου 2022

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 04 Απριλίου 2022 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Κριός  Ενας επαγγελματικός στόχος ή η κοινωνική προβολή μπορεί να σας φέρει σε κόντρα με μία ομάδα ατόμων που αφορά την εργασία σας ή ακόμα και κάποιο φίλο ή γνωστό σας.

Ταύρος  Η Σελήνη τονίζει το πώς νιώθετε, αλλά και την ανάγκη σας να ζείτε σε συνθήκες σταθερότητας και οικονομικής ασφάλειας. Αυτό θα σας προκαλέσει σύγκρουση μέσα από μία συζήτηση, συμφωνία ή αγοραπωλησία και πιθανή πίεση και ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο.

Δίδυμοι  Οικονομικοί στόχοι, αλλά και πρόσωπα της οικογένειάς σας σας προβληματίζουν και σας αγχώνουν. Μην ανησυχείτε και μη φορτίζετε άλλο την ψυχολογία αλλά και την υγεία σας.

Καρκίνος  Η Δευτέρα κρύβει για σας πολλές εναλλαγές στη διάθεση και την ψυχολογία σας. Προσέξτε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους, αλλά και ομαδικούς στόχους. Σίγουρα οι καλύτερες ώρες θα είναι μετά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, όπου θα μπορέσετε να ξεχαστείτε με τη συντροφιά φίλων ή αγαπημένων σας.

Λέων  Η επικοινωνία σας ευνοείται, όπως και τα ταξίδια. Ειδικά σήμερα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε επαγγελματικές υποθέσεις με συνεργάτες σας ή ακόμα και με ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος  Καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί σε υποθέσεις με το νόμο, να τηρείτε τους κανονισμούς στην εργασία σας και να μην τροφοδοτήσετε εντάσεις, αντιπαραθέσεις και σχόλια στις εργασιακές σχέσεις. Μετά το απόγευμα θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένους

Ζυγός  Η ανασφάλειά σας είναι μεγαλύτερη από όσο χρειάζεται αντικειμενικά σε οικονομικά αλλά και σε επαγγελματικά θέματα σήμερα. Καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγετε περιττά έξοδα, να προλάβετε λάθη, και κυρίως να μην ξεσπάσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός  Οι σημαντικές σχέσεις, οι συνεργάτες σας, ο σύντροφος σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα και μέχρι το μεσημέρι. Τα βήματά σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και να αποφύγετε κάθε ένταση. Μετά το απόγευμα μία συζήτηση με έναν σημαντικό άνθρωπο για σας θα σας δώσει ψυχολογική και συναισθηματική ικανοποίηση.

Τοξότης   Προσέξτε θέματα εργασίας και επαγγελματικών σχέσεων γιατί αρκεί μία λέξη ή ένα λάθος για να ξεσπάσει μία μεγάλη ένταση. Φροντίστε ιδιαίτερα θέματα επικοινωνίας, διαφυλάξτε τα αρχεία σας και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με μηχανήματα και το αυτοκίνητό σας.

Αιγόκερως  Η Σελήνη μπορεί να είναι ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο σήμερα, όμως μέχρι το απόγευμα και ίσως και πιο αργά η Σύνοδος Αρη-Κρόνου δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Εξοδα και οικονομικές ανασφάλειες σας προκαλούν πίεση. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή. Το βράδυ μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Υδροχόος   Το ζώδιό σας δεν ανήκει στα ευνοημένα της ημέρας. Προσέξτε όταν χειρίζεστε μηχανήματα και όταν οδηγείτε, αλλά και κάθε μορφή έντασης. Ιδιαίτερα στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας η φόρτιση είναι μεγαλύτερη.

Ιχθύες  Φροντίστε την ψυχολογία σας, να ξεκουράζεστε και την υγεία ηλικιωμένων ατόμων. Μέχρι και το μεσημέρι σήμερα θέματα επικοινωνίας, συζητήσεις και συναντήσεις δεν ευνοούνται, όσο προχωράει όμως η μέρα η διάθεση των άλλων και η δική σας να επικοινωνήσετε θα βελτιώνεται.

Δημοσίευση στα Social Media