ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Κριός   Προστατεύστε την οικογένεια και την περιουσία σας.

Προσέξτε τους οικονομικούς χειρισμούς σας και φροντίστε ληξιπρόθεσμες οφειλές σας. Αποφύγετε την ένταση και τις συγκρούσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος   Μία συζήτηση  σας προκαλεί αναστάτωση.

Μαγνητίζετε  τα βλέμματα αλλά και τα σχόλια! Προσέξτε τις συζητήσεις αλλά και τις διαδρομές σας. Ένα πρόβλημα στη δουλειά απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Δίδυμοι  Νιώθετε έντονη ανασφάλεια.

Φροντίστε να ξεκουραστείτε, το χρειάζεστε. Συμφωνίες και νομικές υποθέσεις σας απασχολούν. Προσέξτε στην επικοινωνία σας με ανθρώπους που πιθανόν να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και διασφαλίστε τα χρήματά σας.

Καρκίνος     Φιλικοί διαξιφισμοί για έναν κοινό στόχο.

Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους σας φορτίζουν.

Προκαλείται αναστάτωση σε ένα συλλογικό σχέδιο.

Λέων   Η ένταση καταλαμβάνει βασικούς τομείς της ζωής  σας.

Το παρασκήνιο στην εργασία σας στήνει παγίδες. Προστατεύστε την καριέρα και τη φήμη σας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

Παρθένος   Κρατήστε ισορροπίες σε εργασιακές σχέσεις.

Η Σελήνη ευνοεί τα σχέδια σας όμως, δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη. θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις και συμφωνίες.

Ζυγός    Προσέξτε κοινές οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά και οικονομικά συμφέροντα  σας φέρνουν ένταση. Αν μπορείτε να το αφήσετε για άλλη μέρα πιο θετική αλλιώς διαχειριστείτε με διπλωματία  ένα εκρηκτικό κλίμα.

Σκορπιός   Γίνεστε το φυτίλι που ανάβει!

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Άρης πυροδοτεί την εσωτερική σας ένταση, την αίσθηση του δικαίου και σας προκαλεί να αντιδράσετε σε μία σχέση επαγγελματική η προσωπική.

Τοξότης    Η καθημερινότητά σας ανατρέπεται.

Ακόμα και αν αγχωθείτε, δεν μπορείτε να προλάβετε τις μικρές ή μεγάλες αναποδιές της καθημερινότητας στην εργασία και σε θέματα δημοσίων υπηρεσιών. Οπλιστείτε με υπομονή.

Αιγόκερως   Μία συνεργασία σας  προβληματίζει.

Σήμερα δεν νιώθετε ασφαλείς οικονομικά και αυτό σας κάνει να λειτουργήσετε με αυστηρότητα απέναντι σε μία σημαντική συνεργασία σας ή σχέση.

Συλλογική δουλειά και φίλοι δοκιμάζονται.

Υδροχόος   Είστε έτοιμοι να σπάσετε τα δεσμά.

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις δοκιμάζονται μία οικονομική συζήτηση είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Καλύτερα σήμερα να προσέχετε τις κουβέντες σας.

Ιχθύες   Φροντίστε τη σχέση σας με αγαπημένα  πρόσωπα .

Η επικοινωνία σήμερα πληγώνει. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια στον περίγυρό σας. Προσέξτε μηχανήματα και την ταχύτητα. Ένας δικός σας άνθρωπος  σας χρειάζεται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.