ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα Σκόπια διαψεύδουν το Μαξίμου: Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση Ζάεφ – Σπυράκη

1 min read

«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Zoran Zaev με την κυρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας».

Αυτό αυτό απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ  – ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα των περασμένων ημερών.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση του ΙΒΝΑ, τόνισε πως δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του Zoran Zaev και της Μαρίας Σπυράκη, διαψεύδοντας ουσιαστικά όσα υποστηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου και στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ο Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμιζεται ότι νωρίτερα το Μαξίμου με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που έλεγε για συνάντηση του Ζ. Ζάεφ με την Μ. Σπυράκη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως «η ΝΔ δε βρήκε λέξη να πει για την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ να μην αναζητηθεί λύση με τη σημερινή κυβέρνηση» και πως «ο τυχαίος καφές» της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ είχε κανονιστεί μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από το διπλωματικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ, με τις σημερινές του δηλώσεις, όχι μόνο επιβεβαιώνει όλα όσα έχει υποστηρίξει η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη σχετικά με την συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, αλλά διαψεύδει ουσιαστικά όσα υποστηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.