ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα πλοκάμια της Greek Mafia, η «υψηλή κάλυψη», οι σχέσεις με λαθρεμπόρους καυσίμων και με την Μύκονο

1 min read

Κυριακάτικη εφημερίδα δημοσιεύει τα στοιχεία που έχουν ανακτηθεί από το τηλέφωνο του δολοφονημένου επιχειρηματία στο χώρο των καυσίμων Γιώργου Μήτσου που σχετιζόταν με την Greek Mafia και τα οποία αποδεικνύουν τη στενή σχέση ορισμένων επίορκων αστυνομικών της ΕΛΑΣ με άτομα του υποκόσμου.

Από τα SMS που δημοσιεύει το Documento, αποδεικνύεται ότι οι μαφιόζοι τοποθετούσαν αστυνομικούς σε νευραλγικές υπηρεσίες όπως το τμήμα ανθρωποκτονιών στο τμήμα εκβιαστών, στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος αλλά και στην ΕΥΠ.

Το Τμήμα Εκβιαστών έκανε τις θεαματικές και άνευ καμίας ουσίας, φυσικά, «επιδρομές» στην Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι με τον διοικητή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου, Θανάση Παπάζογλου, να πρωταγωνιστεί για δήθεν «εκκαθάριση του νησιού» από τους ανθρώπους ιδιωτικών ασφαλειών και είχαν μάλιστα προσαγάγει μέχρι και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΔΟΥ του νησιού και όλων των Κυκλάδων και δεκάδες άσχετους επαγγελματίες με κανονικές άδειες.

Σχεδόν όλοι οι ελεγχόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Και φυσικά οι πραγματικοί μαφιόζοι της Greek Mafia που διακινούν τον «λευκό θάνατο» στο νησί, έμειναν απείραχτοι!

Kαι βέβαια, το ότι δολοφονήθηκαν συνολικά 18 άτομα του υποκόσμου τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι με παρουσία στην Μύκονο, και δεν υπήρξε ούτε μία προσαγωγή (!) υπόπτου, κάτι λέει από μόνο του για τις σχέσεις των επίορκων αστυνομικών που υπηρετούν σε κομβικές θέσεις με την Greek Mafia.

Για να μην μιλήσουμε για την δολοφονία Καραϊβάζ και την απόπειρα δολοφονίας του Σ.Χίου…

Στις συνομιλίες που δημοσιεύονται γίνονται αναφορές και σε πρόσωπα που υπηρετούν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Το κύκλωμα φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα και τις προσβάσεις να παίρνει πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας αλλά κυρίως για το ποια πρόσωπα ήταν υπό παρακολούθηση από τους κοριούς της ΕΥΠ.

Ένας πολύ γνωστός, μάλιστα, τηλεοπτικός δημοσιογράφος, ο Ν.Τ. εμφανίζεται ως ενδιάμεσος να λαμβάνει πληροφορίες από πρόσωπο στην ΕΥΠ και στη συνέχεια να τις μεταφέρει σε λαθρέμπορο καυσίμων.

Έχουν μάλιστα τέτοια ευχέρεια τα στελέχη του κυκλώματος που δίνουν τηλέφωνα τρίτων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει παρακολούθηση.

Οι προσβάσεις της Greek Mafia μέσω των αστυνομικών επεκτείνονται μέχρι τα αρχεία αναζήτησης της Interpol και της Europol από τα οποία αντλούν πληροφορίες για λαθρέμπορους καυσίμων από την Κύπρο και στη συνέχεια να τους πληροφορούν για την ασφαλή τους μετακίνηση.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που αποκαλύπτει το Documento είναι η μεθόδευση με την οποία οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί παραμένουν στα πόστα τους ακυρώνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους.

Pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.