ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα πιο ακριβά video games όλων των εποχών

1 min read

Games. Μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα και πολλές συγκινήσεις για όσους είναι «κολλημένοι» gamers.

Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία των video games είναι ασύλληπτα κερδοφόρα και τα έσοδα ξεπερνούν κατά πολύ τη φαντασία. Οι μεγαλύτεροι τεχνολογικοί κολοσσοί του πλανήτη, όπως η Sony, η Microsoft, και η Electronic Arts το έχουν καταλάβει πολύ καλά και για αυτό το λόγο έχουν επενδύσει εκατομμύρια στην ανάπτυξη και τη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας υπόσχεται ταχύτερες και ανώτερες συσκευές παιχνιδιών κάνοντας τα video games ζωτικό μέρος της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα δέκα πιο ακριβά video games που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα.

Πηγή: The Richest

1. APB: All Points Bulletin – 115 εκατ. δολάρια

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλούς παίκτες που κυκλοφόρησε το 2010 από την Microsoft Windows. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν μεταξύ δύο παρατάξεων – επιθεωρητών ή εγκληματιών – και να εκτελέσουν τις απαιτούμενες αποστολές. Ως open-world παιχνίδι, οι παίκτες παίζουν στο φανταστικό αστικό τοπίο του San Paro.

9. Grand Theft Auto IV – 116 εκατ. δολάρια

Αυτό είναι το ενδέκατο παιχνίδι Grand Theft Auto στη σειρά και είναι διαθέσιμο τόσο για single παίκτες όσο και για πολλούς. Οι παίκτες είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν τη Liberty City, η οποία βασίζεται σε μια φανταστική έκδοση της Νέας Υόρκης.

8. Dead Space 2 – 134 εκατ. δολάρια

Ένα παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης που αναπτύχθηκε από τη Visceral Games και κυκλοφόρησε από την Electronic Arts το 2011. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το παιχνίδι βρίσκεται στο Sprawl, ένα διαστημικό σταθμό που περιβάλλει το τελευταίο κομμάτι του Τιτάνα, το μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου.
Πούλησε πάνω από 2 εκατ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

7. Shadow of the Tomb Raider – 110-135 εκατ. δολάρια

Κυκλοφόρησε το 2018 και είναι η δωδέκατη έκδοση της σειράς Tomb Raider. Η Lara Croft μετακινείται σε όλη την Κεντρική Αμερική και αντιμετωπίζει την παραστρατιωτική οργάνωση Trinity, ενώ βρίσκεται σε αγώνα ενάντια στον χρόνο για να σταματήσει την αποκάλυψη των Μάγια.

6. Destiny – 148 εκατ. δολάρια

To 2014 το online-only-first-person shooter παιχνίδι τοποθετείται σε έναν μυθικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας. Έχει επίσης μερικά στοιχεία παιχνιδιού ρόλων και λειτουργίες παίκτη εναντίον περιβάλλοντος και παίκτη εναντίον παίκτη.

Στο παιχνίδι, παίζει ένας Guardian που χρησιμοποιεί μια ειδική δύναμη που ονομάζεται «Φως» για να προστατεύσει την πόλη από εισβολή εξωγήινων. Έχει τέσσερα expansion πακέτα και ένα σίκουελ, το Destiny 2, που κυκλοφόρησε το 2017.

Το παιχνίδι κέρδισε βραβείο BAFTA για το καλύτερο παιχνίδι το 2014 και έχει πάνω από 25 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες.

5. Final Fantasy VII – 125-226 εκατ. δολάρια

Αυτό είναι αρκετά παλιό παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1997 για το PlayStation και έκανε τα ιαπωνικά παιχνίδια ρόλων εξαιρετικά δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια Final Fantasy, έχει τρεις επιλογές, τον παγκόσμιο χάρτη, το πεδίο μάχης και την οθόνη μάχης. Ο παίκτης παίρνει το ρόλο ενός μισθοφόρου που ανήκει σε μια οικο-τρομοκρατική οργάνωση για να πολεμήσει μια μεγα-εταιρεία που χρησιμοποιεί τον πλανήτη ως πηγή ενέργειας.

4. Halo 2 – 212 εκατ. δολάρια

Ένα first-person shooter παιχνίδι, το Halo 2 κυκλοφόρησε το 2004 από την Bungie ως συνέχεια του Halo: Combat Evolved. Ακόμα και τώρα, παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια Xbox που κυκλοφόρησαν ποτέ.

3. Star Wars: The Old Republic – 223 εκατ. δολάρια

Το Star Wars από μόνο του είναι ένα από τα πιο πετυχημένα franchise του πλανήτη, με ταινίες, τηλεοπτικά σόου, κόμικ, παιχνίδια και τώρα video games. Το Star Wars: The Old Republic τοποθετείται σε μία εποχή όπου υπάρχει «ένα είδος ειρήνης» μεταξύ της Galactic Republic και της Sith Empire.

2. Grand Theft Auto V – 285 εκατ. δολάρια

Το Grand Theft Auto V διαφέρει αισθητά από τους προκατόχους του. H ιστορία ακολουθεί τρεις εγκληματίες σε μία φανταστική έκδοση της Νότιας Καλιφόρνια. Έχει επίσης μια λειτουργία για πολλούς παίκτες που επιτρέπει σε έως και 30 παίκτες να παίζουν είτε ως αντίπαλοι είτε ως συνεργάτες.

1. Call of Duty: Modern Warfare 2 – 292 εκατ. δολάρια

Κυκλοφόρησε το 2009 από την Activision και είναι η έκτη έκδοση στη σειρά Call of Duty με τεράστια εμπορική αναγνώριση. Πούλησε πάνω από 4,7 εκατ. αντίτυπα μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 22,7 εκατ. αντίτυπα.

Ένα first-person shooter παιχνίδι με λειτουργία πολλών παικτών, έχει δύο κύριους χαρακτήρες: τον λοχία Gary Roach Sanderson από την Task Force 141 και τον Private James Ramirez των στρατιωτικών Rangers των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.