ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα περιθώρια να σωθεί η αλλαντοβιομηχανία ΒΙΚΗ μετά το λουκέτο

1 min read

Όσα ανέφερε ο Ανδρέας Νεφελούδης

Χθες έπεσαν τίτλοι τέλους στην αλλαντοβιομηχανία ΒΙΚΗ και σήμερα οι διαχειριστές της θα έχουν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη.

Μέσω τοποθέτησής του στην ΕΡΤ1, ο κ. Νεφελούδης ανέφερε ότι με την υπόθεση της μεγάλης βιομηχανίας της Ηπείρου «ασχολούμαι εδώ και καιρό, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα τελευταία» και πρόσθεσε ότι έβαλε «λουκέτο» λόγω των χρεών που είχε σε πιστωτές, κυρίως σε τράπεζες από τα παλιά χρόνια.

Ο κ. Νεφελούδης εξέφρασε και την εκτίμηση του, ότι η εταιρεία θα μπορούσε να είχε σωθεί και να ήταν βιώσιμη, αν δεν υπήρχε ένα αλλοπρόσαλλο πλαίσιο από τους διοικούντες τον τελευταίο χρόνο.

Τόνισε μάλιστα ότι στόχος του υπουργείου Εργασίας, είναι «να προστατεύσουμε και να ανακουφίσουμε τους εργαζόμενους στην πορεία των χρόνων. Το κάναμε αυτό. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους» και πρόσθεσε πως η βασική επιδίωξη για τους εργαζόμενους είναι: «να μη χάσει κανείς από αυτούς ούτε ένα σεντ».

«Το ζήτημα είναι ότι πράγματι αυτή η εταιρεία μπορούσε να… ζήσει, μέσω πολλών δυνατοτήτων που υπήρχαν αυτό το διάστημα», τόνισε ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν ελπίδες να σωθεί η εταιρεία, απάντησε ότι «θα έχω σήμερα συνάντηση με τους διαχειριστές, για να δούμε ακριβώς τι γίνεται και τι περιθώρια υπάρχουν. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.