ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα «κοράκια» των εισπρακτικών εν μέσω πανδημίας εκβιάζουν τους καταναλωτές! Η καταγγελία Χανιώτη

1 min read

Τον Θεό τους δεν έχουν οι εισπρακτικές εταιρείες, ακόμα και αυτές τις ημέρες όπου η αγωνία των πολιτών για την επόμενη ημέρα έχει φθάσει στο απροχώρητο.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο zarpanews.gr, ορισμένες από αυτές τις εταιρείες, συνεχίζουν και ενοχλούν ακόμα και σήμερα πολίτες αγνοώντας και τις συστάσεις του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μόλις χθες Πέμπτη δικηγορικό γραφείο για λογαριασμό της ΔΕΗ απαίτησε εξόφληση λογαριασμού που βρίσκεται σε ρύθμιση, όπου το εργαζόμενο μέλος βρίσκεται σε αναστολή εργασίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα ολόκληρης της οικογένειας.

Η καταγγελία

«Με αφορμή την ενόχληση μας χτες (9/4/20) από δικηγορικό γραφείο για το λογαριασμό της ΔΕΗ, παίρνουμε το θάρρος να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να καταγγείλουμε αυτό το γεγονός, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Είμαστε πολύτεκνη οικογένεια στα Χανιά Κρήτης, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω του εγκλεισμού, δουλεύοντας μόνο ο πατέρας, ο οποίος εν μέσω πανδημίας βρίσκεται σε αναστολή εργασίας περιμένοντας τα 800 ευρώ, όπως όλους.

Με αυτή λοιπόν την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, η ΔΕΗ δίνει σε δικηγορικό γραφείο (με τηλ.:694…..) τα στοιχεία μας να μας κάνει συστάσεις και να απαιτεί έμμεσα την εξόφληση του λογαριασμού μας, ο οποίος εκδόθηκε στις 7/4, ποσού 394 ευρώ και έχει ένα μικρό ανεξόφλητο ποσό της τάξεως των 330 ευρώ, το οποίο διαχειριζόμαστε και δεν το αφήνουμε να ξεφύγει.

Παρακαλώ να γίνει θέμα το γεγονός ότι μέσα σ΄ αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε, η ΔΕΗ ενοχλεί μέσω δικηγόρων για την είσπραξη ακόμα και αυτών των μικροποσών σε λογαριασμούς που κινούνται συνεχώς!!!….

Επικοινωνώ μαζί σας για να μοιραστώ την άδικη αυτή συμπεριφορά, με γνώμονα την αγωνία μας για το πως θα εξασφαλίσουμε τα προς το ζειν, πως θα διαχειριστούμε την αγωνία του παιδιού μας που δίνει πανελλήνιες φέτος, πως θα αντιμετωπίσουμε τις φοβίες και την ψυχολογική πίεση που μας δημιουργεί όλη αυτή η κατάσταση γιατί είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι που πριν λίγα χρόνια συμβουλευόμαστε ψυχολόγο για την τότε οικονομική κρίση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει συνεχώς ότι δεν πρέπει και δεν έχει το δικαίωμα κανείς να πιέζει και να ενοχλεί για οφειλές, αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο που περνάμε όλοι μας και ειδικά οι πολύ ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες πάσχιζαν και πασχίζουν.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν έγγραφα που τα αποδεικνύουν.»

Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, όπως και σχετικά έγγραφα βρίσκονται στην διάθεση του zarpanews.gr

Δημοσίευση στα Social Media