ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας μοιράζει… κόκκινες κάρτες σε συντρόφους

1 min read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του Νίκου Καρανίκα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν τη διαφωνία τους για την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Χθες ο Νίκος Καρανίκας επανήλθε με νέα ανάρτηση δείχνοντας την πόρτα της εξόδου σε όσους αμφισβητούν τον πρόεδρο του κόμματος. Μέσα από την ανάρτηση αυτή απευθύνεται στους συντρόφους του που χαρακτήρισε «θηλαστικά» στην προηγούμενη και κάλεσε τους αμφισβητίες να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να πάνε «σε φιλικές παρέες των αριστερών της τέρψης».

«Καλοί μου και αγαπημένοι μου σύντροφοι και συντρόφισσες, ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. Αντιθέτως, θυμίζει άνθρωπο που δεν έχει διαβάσει και δεν έχει μελετήσει την ιστορία της αριστεράς και των λαϊκών παραδόσεών της και έχει σχέση αλλοτριωμένη με τη θεωρία του μηδενισμού», ανέφερε ο Καρανίκας: «Κάτι σημαντικές και σοβαρές υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό τη μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να ξανασκεφτούν τη σχέση τους με την αριστερά και να πιάσουν αριστερές βάσεις ώστε να αποφύγουν τη δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar.

Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς κάτι σύντροφοι και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις γλυκανάλατες, αριστερού της βιασύνης του βερμπαλισμού, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως ευφυέστατα άτομα τον αέρα του απαίδευτου μέλους, θα τις / τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να μετακινηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε φιλικές παρέες, των αριστερών της τέρψης, ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας ιστορίες ανιστόρητες».

Αναμένεται εκείνος που θα σηκώσει πρώτος το γάντι…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.