ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis Οι πολίτες θα μάθουν ποιοι έστησαν στην πλάτη τους ένα πάρτι δισεκατομμυρίων

1 min read

Την αποφασιστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει τη μάχη προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η “δυσώδης υπόθεση” με το “πάρτι που κόστισε δισεκατομμύρια στη δημόσια υγεία”, εκφράζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως “το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αναδεικνύει τόσο τη διαχρονικότητα όσο και το κόστος του σκανδάλου Νοβάρτις για το ελληνικό Δημόσιο. Το ρεπορτάζ, που παρουσιάζει την έκθεση των ελεγκτικών μηχανισμών που ερεύνησαν την υπόθεση από το 2006 έως το 2014, παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία τεκμηριώνουν πως η τεράστια ζημιά για το Δημόσιο επήλθε λόγω των χειρισμών των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών που είχαν την ευθύνη για την τιμολόγηση των φαρμάκων και όχι λόγω της ανεξέλεγκτης συνταγογράφησης, όπως ισχυρίζονται η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ”.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι εξηγείται “γιατί Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ προχώρησαν τις τελευταίες μέρες σε πρωτοφανείς θεσμικές ακροβασίες για να τρομοκρατηθούν οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και να παρουσιαστεί το σκάνδαλο ως σκευωρία”.

Καταλήγοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως “οι πολίτες όμως έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν ποιοι ήταν αυτοί που έστησαν στην πλάτη τους ένα πάρτι που κόστισε δισεκατομμύρια στη δημόσια υγεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τη μάχη προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η δυσώδης υπόθεση, όσα προσκόμματα κι αν επιχειρήσουν να θέσουν όσοι επιθυμούν το κουκούλωμά της. Όλα στο φως”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.