ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνταξιούχος κατάσκοπος αποκαλύπτει ποια πόλη θα χτυπούσαν σε περίπτωση Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου

1 min read

Μία χρήστης του TikTok που ονομάζεται «Μαρία» ανέβασε ένα βίντεο με συνομιλίες του Ρώσου πατέρα της, ο οποίος κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο, η φοιτήτρια πανεπιστημίου ρωτά τον πρώην κατάσκοπο, τι θα συνέβαινε αν ξεσπούσε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος.

  • Ο πατέρας της Μαρίας αποκάλυψε μια πόλη των ΗΠΑ που είναι πρώτη στη λίστα. «Μάινοτ, Βόρεια Ντακότα», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο πρώην κατάσκοπος αρκέστηκε σε αυτές τις τρεις λέξεις χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η απάντησή του πάντως, έχει λογική αφού στο Μάινοτ υπάρχει μια αεροπορική βάση.

  • Η συγκεκριμένη βάση φιλοξενεί την 5η Πτέρυγα Βομβών και την 91η Πτέρυγα Πυραύλων, που είναι τα δύο πιο σημαντικά τμήματα της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας (AFGSC) με έδρα τη Λουιζιάνα. Η AFGSC παρέχει δυνάμεις μάχης για στρατηγική πυρηνική αποτροπή.

Η Μαρία πάντως, δεν ρώτησε μόνο για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου τον πατέρα της. Στο ίδιο βίντεο, τον ρωτάει ποια ξένη γλώσσα θα συμβούλευε κάποιον να μάθει και εκείνος να της απαντάει τα «μανδαρινικά».

Τον ρώτησε ακόμα για τον «ταξικό πόλεμο» για να λάβει την εξής απάντηση: «Εάν η ανισότητα στον πλούτο συνεχίσει να αυξάνεται, αργά ή γρήγορα η φτωχότερη τάξη θα ξεσηκωθεί».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.