ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζει το αήττητο σερί η Ξάνθη, πέρασε 2-1 και από τη Λιβαδειά

1 min read

Η Ξάνθη είχε τα γκολ και ο Λεβαδειακός τα… δοκάρια στην αναμέτρηση των δύο ομάδων κι έτσι η ομάδα της Θράκης πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1. Ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στο πρωτάθλημα σ’ ένα παιχνίδι που ο Λεβαδειακός στάθηκε άτυχος καθώς δύο φορές βρήκε… δοκό με τον Ιωαννίδη.

Η Ξάνθη, που δεν έχει χάσει μετά την ήττα της στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό είχε χωρίς αμφιβολία καλύτερα πατήματα, έλεγξε τον ρυθμό του ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μπαξεβανίδης έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί είχε ο Λεβαδειακός. Ο λόγος για την κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 37’, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Οι Βοιωτοί δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στην συγκεκριμένη φάση και σα να μην έφτανε αυτό, βρέθηκαν και πίσω στο σκορ λίγα λεπτά αργότερα.

Η ατυχία του Λεβαδειακού και ειδικότερα του Ιωαννίδη συνεχίστηκε και στο β’ μέρος καθώς ο επιθετικός των Βοιωτών είχε και δεύτερο δοκάρι σε σέντρα σουτ που επιχείρησε. Η φάση αυτή έγινε στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ξανά την τύχη στο πλευρό τους.

Ο Λεβαδειακός ήταν πολύ καλύτερος στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, πίεσε την Ξάνθη και είχε δύο ακόμα καλές στιγμές εκτός από το δοκάρι του Ιωαννίδη στο 50’. Και στις δύο περιπτώσεις όμως ο Ζίβκοβιτς είχε σωστές αντιδράσεις στις προσπάθειες του Γιακουμάκη και του Σουμπίνιο.

Ο Λεβαδειακός είχε τα δοκάρια η Ξάνθη όμως τα γκολ και η ακριτική ομάδα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 70’. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κάστρο, που ανατράπηκε από τον Όμο και ο Γέντρισεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για την Ξάνθη.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 91’ με γκολ του Σουμπίνιο, αλλά ήταν αργά για να «γυρίσουν» το ματς.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο (62’ Μαρκόφσκι), Παντελιάδης (85’ Στανόγεβιτς), Όμο, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης (72’ Καθάριος).

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Κοβάτσεβιτς, Κίκε (50’ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς (85’ Αλμέιδα), Μπρίτο (73’ Μελισσόπουλος), Γέντρισεκ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.