ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνέχεια στο σίριαλ Γαστεράτου-Μελιτά με νέες αποκαλύψεις [βίντεο]

1 min read

Άλλη μια μέρα στο μέτωπο των εξελίξεων, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της επικαιρότητας για την ελληνική σόουμπιζ. Αν δεν μάθατε τα νέα, να σας κάνουμε ένα γρήγορο catch up. Η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά ήταν δύο πολύ καλές φίλες που έκαναν μαζί εκπομπή στο Netwix και μαζί φαντάζονταν την τηλεοπτική τους ανέλιξη. Αυτή ήρθε πριν δύο χρόνια στο Πρωινό, αλλά μέσα σε αυτό το πλαίσιο προέκυψε και το τέλος στη φιλία τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο, η Τζένη Μελιτά δεν ήταν καλεσμένη ούτε καν στο γλέντι του γάμου και αυτό ξεσήκωσε θύελλα αποριών στους ρεπόρτερ που ασχολούνται με το γκόσιπ και έχουν πολλά πράγματα να κάνουν στη ζωή τους.

Έτσι, από το πρωί της Δευτέρας μας απασχολεί σφόδρα το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στις δύο κοπέλες. Γιατί δεν κάλεσε στον γάμο της τη Τζένη Μελιτά η Μαντώ Γαστεράτου; Την κάλεσαν στο μπάτσελορ πάρτι της; Γιατί η μία υποστηρίζει ότι δεν πήρε καμία πρόσκληση και η άλλη ισχυρίζεται το αντίθετο; Γιατί ενώ μια κοπέλα παντρεύτηκε της χαλάμε τη χαρά με το να την ρωτάμε συνεχώς για κάτι στενόχωρο όπως το λέει και η ίδια;

Οι απαντήσεις έρχονται από τη Μαντώ μέσω του Πρωινού, εκεί όπου ο Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτουν ότι η ρήξη στις σχέσεις τους ξεκίνησε κατά την κοινή τους παρουσία την προπέρσινη σεζόν στο πάνελ.

«Έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ με αυτό το πράγμα, μου έχει μαυρίσει η ψυχή, δεν μπορώ άλλο να απαντάω! Υπάρχουν πράγματα προσωπικά. Σίγουρα θα ήμουν για το Δαφνί αν χωρίς λόγο δεν καλούσα κάποιον. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτής της σχέσης που τους ξέρει πολύ καλά και η Τζένη. Πραγματικά με πονά και με στεναχωρεί».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.