ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνελήφθη ο γνωστός εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας – Γιατί κατηγορείται

1 min read

Στις φυλακές της Κω θα οδηγεί ο γνωστός εφοπλιστής, Μιχάλης Ζολώτας, ο οποίος να υπενθυμιστεί πως συνελήφθη στην Αττική, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του για τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Πειραιά.

Η ποινή που του αναλογεί είναι τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση, χωρίς να διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές εάν θα εκτιθεί και το εύρος του διαστήματος που θα εκτιθεί.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής, με τον εφοπλιστή να κρατείται προσωρινά στο Αστυνομικό Κηφισιάς.

Η είδηση που δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ και ανέφερε ότι η σύλληψή του σχετίζεται με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κυπριακών Αρχών για εμπλοκή του σε υποθέσεις του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου (ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή), δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα ο εφοπλιστής δεν κατηγορείται τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Όσον αφορά στις αποφάσεις από το Πλημμελειοδικείο Πειραιά, βάσει των οποίων εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης, αυτές αφορούν στο αδίκημα της «κοινώς επικίνδυνης βλάβης» και σε τρεις περιπτώσεις για «εργοδοτικές εισφορές».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.