ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνελήφθη ένας Γεωργιανός ως μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές από διαμερίσματα στην Αττική

1 min read

Συνελήφθη, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, 40χρονος Γεωργιανός, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Συγκατηγορούμενοι είναι και άλλα μέλη, ένας εκ των οποίων έχει ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για 29χρονο, επίσης Γεωργιανό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών διαρρήξεων- κλοπών από διαμερίσματα στις περιοχές του Παλαιού Φαλήρου και της Νέας Σμύρνης, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, προκύπτει ότι τουλάχιστον δύο από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν τον ρόλο του τσιλιαδόρου, ενώ ο συλληφθείς μαζί με τον 29χρονο συνεργό του εισέβαλαν σε πολυκατοικίες παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους και στη συνέχεια τις πόρτες των διαμερισμάτων.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα τρεις περιπτώσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων, αλλά και των υπόλοιπων μελών στης συμμορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.