ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνέλαβαν δυο λαθρομετανάστες στην Πάτρα που έκλεβαν σταθμευμένα αυτοκίνητα

1 min read

Τέλος στην δράση δυο μεταναστών που επιδίδονταν σε κλοπές στην Πάτρα από τις αρχές Δεκεμβρίου, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, που τους συνέλαβαν λίγη ώρα αφ’ ότου διέρρηξαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και άρπαξαν 50 ευρώ και διάφορα έγγραφα.
Πάνω στον 25χρονο Αλγερινό και τον 21χρονο Λίβυο, βρήκαν 330 ευρώ και ένα κινητό τα οποία κατέσχεσαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος είχε διαρρήξει άλλο ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο την περασμένη Δευτέρα και είχε αρπάξει ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 25χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του είχε διαρρήξει στις 6 Δεκεμβρίου ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο και είχαν κλέψει 700 ευρώ, στις 15 Δεκεμβρίου είχε διαρρήξει μια καφετέρια και είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή αξίας 350 ευρώ και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε κλέψει με τη μέθοδο της απασχόλησης το κινητό ενός θαμώνα καφετέριας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Δράσεων Πρέβεζας δύο Πολωνούς ηλικίας 46 και 41 χρόνων, τη στιγμή που ο πρώτος είχε διαρρήξει μια καφετέρια στην Φιλιππιάδα και έκλεβε οινοπνευματώδη ποτά και αναψυκτικά, ενώ ο συνεργός του φύλαγε τσίλιες. Σε βάρος του 41χρονου, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για παραβίαση της υποχρέωσης διατροφής.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.