ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχείς οι αποβατικές ασκήσεις για τους Τούρκους πεζοναύτες με σενάριο κατάληψης ελληνικών νησιών

1 min read

Συνεχίζουν χωρίς ανάπαυλα τις αποβατικές ασκήσεις τους οι Τούρκοι. Όπως αναφέρουν η  «Στρατιά του Αιγαίου» και οι αμφίβιες δυνάμεις πραγματοποίησαν κοινή εκπαιδευτική δραστηριότητα  στο πλαίσιο προγραμματισμένης της δραστηριότητας για το 2020-2021.

Εκατοντάδες Τούρκοι πεζοναύτες στα πλαίσια καθαρής επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου, απέναντι στην Ελλάδα, καθώς η Τουρκία δεν έχει κανένα άλλο «μέτωπο» πραγματοποίησης αποβατικών επιχειρήσεων πλην αυτό του Αιγαίου, πραγματοποίησαν αποβατική ενέργεια στα τουρκικά παράλια με την συμμετοχή και των αποβατικών σκαφών LCT για την μεταφορά και βαρέως υλικού.

Η έδρα της Τουρκικής Ταξιαρχίας Πεζοναυτών βρίσκεται στη Φώκαια της Σμύρνης, απ’όπου μπορούν να επιβιβαστούν άμεσα σε κατάλληλα μέσα και να πλησιάσουν ταχέως κάποιο Ελληνικό νησί και εκτός των οργανικών της τμημάτων από τα τάγματα πεζοναυτών με την υποστήριξη αρμάτων θέτει πάντα και ως υποδιοίκηση και μονάδες εξοπλισμένες με Επιθετικά Ελικόπτερα ΑΗ-1W, T-129 ATAK και μεταφορικά Ελικόπτερα αλλά και drones.

Πηγή pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.