ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι, για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και γάμους

1 min read

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είχε προαναγγείλει σχετικές ανακοινώσεις

Ο νέος γύρος χαλάρωσης περιορισμών αναμένεται να τεθεί επί τάπητος κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της επιτροπής αναμένεται να τεθεί το χρονοδιάγραμμα για μια σειρά από θέματα, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας, η μουσική στην εστίαση αλλά και το πλαίσιο στο οποίο θα γίνονται οι δεξιώσεις των γάμων και των βαπτίσεων.

Κατά τις ίδιες πηγές, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος η άρση της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση, ενδεχομένως και από αυτό το Σάββατο, αλλά και η παράταση κατά μία ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είχε προαναγγείλει σχετικές ανακοινώσεις κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων την Δευτέρα

Από εκεί και πέρα σχετικά με τη συζήτηση περί προνομίων των εμβολιασθέντων, νομοθετική ρύθμιση για την παροχή προνομίων στους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα στα εστιατόρια που το επιθυμούν, να δέχονται στους εσωτερικούς τους χώρους μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.