ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών Στο τραπέζι sms και διαδημοτικές μετακινήσεις

1 min read

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου και την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων, ενώ φαίνεται πως πολύ κοντά είναι και η κατάργηση των SMS.

Ηεπιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει σήμερα και αυτά είναι μερικά από τα θέματα που αναμένεται να συζητήσουν, ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ή το αργότερο έως την Παρασκευή να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο τα Σαββατοκύριακα για σωματική άσκηση με τον κωδικό «6», ενώ τις καθημερινές επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για αγορές από καταστήματα και επίσκεψη στα κομμωτήρια.

Όσον αφορά στην κατάργηση των sms φαίνεται, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ότι στο τραπέζι βρίσκονται δύο σενάρια: άμεση κατάργηση της υποχρέωσης αποστολής ή κατάργηση έως τις 15 Μαΐου όποτε και ανοίγει ο Τουρισμός.

«Για τις διαδημοτικές εκτιμώ ότι με το άνοιγμα της εστίασης είναι λογικό να αρθεί η απαγόρευση. Θα γίνουν ανακοινώσεις και γι΄αυτό» τόνισε χθες η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Δημοσίευση στα Social Media