ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι Συνελήφθη τρομοκράτης που εκπαιδεύτηκε στο Λαύριο

1 min read

Προκλήσεις χωρίς από την τουρκική πλευρά. Τη σκυτάλη από τον Ταγίπ Ερντογάν και τους υπουργούς του, πήρε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolou. Όπως μετέδωσε σήμερα, συνελήφθη ύποπτο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK, το οποίο εκπαιδεύτηκε στο στρατόπεδο Λαυρίου στην Ελλάδα και διαπιστώθηκε ότι προετοίμαζε επίθεση.

Ο ύποπτος με το όνομα M.A.A., εισήλθε παράνομα στην Τουρκία για να πραγματοποιήσει τρομοκρατική ενέργεια, αφού πρώτα εκπαιδεύτηκε στο στρατόπεδο Λαυρίου, στην Ελλάδα, αλλά  συνελήφθη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, όπως τονίζει το πρακτορείο.

Σύμφωνα πάντα με το Anadolou, «οι ομάδες της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, της Διεύθυνσης Αντιτρομοκρατικού Κλάδου και της Διεύθυνσης Κλάδου Πληροφοριών, διεξήγαγαν έρευνα  υπό τον συντονισμό της Εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης για την αποκρυπτογράφηση των δραστηριοτήτων της ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK-PYD/YPG. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στον ύποπτο, βρέθηκαν σημειωματάρια με κωδικοποιημένες λέξεις που χρησιμοποιούν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK για να διατηρούν το απόρρητο, βρέθηκαν έγγραφα γραμμένα από τον Murat Karay?lan, το λεγόμενο ανώτερο στέλεχος της οργάνωσης, καθώς και φωτογραφίες μελών της οργάνωσης που δείχνουν τις δραστηριότητές τους σε αγροτικές περιοχές».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.