ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη έναν χρόνο μετά

1 min read

Σε λίγα 24ωρα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας και από τότε που άρχισε ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της.

Τα ίχνη της 44χρονης χάθηκαν ανήμερα των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου και δύο ημέρες μετά, στις 8 Ιανουαρίου βρέθηκε το μισοκαμένο πτώμα της μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού Μυρτιάς Αιτωλοακαρνανίας. Οι συγγενείς επέλεξαν το μνημόσυνο να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην Κατοχή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλοι τους περιμένουν επί έναν χρόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη και επιτέλους να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα της υπόθεσης, όπως γράφει η “Espresso”.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν διαρροές από την Αστυνομία για αυτοκτονία, σενάριο το οποίο δεν αποδέχτηκε ποτέ η οικογένεια της Λαγούδη. Όμως, η έκθεση του πρώην υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και δικαστικού πραγματογνώμονα διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού Ανδριανού Γκουρμπάτση έκανε σαφή λόγο για δολοφονία.

Η υπόθεση βρίσκεται στα γραφεία της ανακρίτριας Αγρινίου, μετά τις ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις, σε βάρος του 50χρονου γιατρού, με τον οποίο φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση η Λαγούδη.

Πηγή: Espresso

Δημοσίευση στα Social Media