ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζει την προκλητική προπαγάνδα η Τουρκία – Νέο ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το Ορούτς Ρέις

1 min read

Δεν έχει τέλος η τουρκική προπαγάνδα για το Oruc Reis. Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας να δίνει στη δημοσιότητα νέες εικόνες μέσα από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος. Ο Φατίχ Ντονμέζ δημοσίευσε πριν από λίγο βίντεο.

“Βήμα βήμα στη Μεσόγειο. Το Oruc Reis “σκανάρει” τις θάλασσές μας. Μέχρι τις 23 Αυγούστου, συνολικά 1.750 χιλιόμετρα σεισμικών καλωδίων θα ποντιστούν στη Μεσόγειο για δισδιάστατη σεισμική έρευνα. Είθε η πορεία σου να είναι ανοιχτή και η ενέργειά σου να είναι υψηλή”.

Στο βίντεο που έχει υποστεί επεξεργασία ακούγεται επιβλητική μουσική αλλά και δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Βορειοανατολική η πορεία του «Oruc Reis» – Παρακολουθείται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Σύμφωνα με  νέες πληροφορίες, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο  «Oruc Reis» κινείται βορειοανατολικά, ευρισκόμενο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μέχρις ώρας, και εντός των ορίων της παρανόμου εκδοθείσας τουρκικής NAVTEX.

Το «Oruc Reis» συνοδεύεται από  βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού Ναυτικού και οι κινήσεις τους παρακολουθούνται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.