ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συναγερμός για την εξαφάνιση 35χρονης από τα Χανιά

1 min read

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 35χρονης από τα Χανιά. Τα ίχνη της χάθηκαν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Στις 16/12/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Χανίων, η κυρία Εσμεράλδα Σίρα ,35 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της κυρίας Εσμεράλδα Σίρα στις 18/12/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η κυρία Εσμεράλδα Σίρα, 35 ετών, έχει ύψος 1,75 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν και μαύρες μπότες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ

Εξαφάνιση-Χανιά

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.