ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σύμβουλος Ερντογάν : ¨Οι Έλληνες πνίγηκαν στην θάλασσα στην Σμύρνη, να μην το ξεχνάνε αυτό¨

1 min read

Σε εθνικιστική έξαρση ο σύμβουλος του Ερντογάν, Χακκί Τζασίν, ο οποίος και λίγο πριν την συνάντηση του Τούρκου προέδρου με τον έλληνα πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, αποκαλεί τον τελευταίο «Μήτσο-κεφάλα»!

Δεν αρκείται όμως εκεί ο σύμβουλος  του Ερντογάν. Αναφέρει ότι οι Τούρκοι έτοιμοι στα χαρακώματα, έτοιμοι να ανοίξουν πυρ όπως έκαναν και οι προγονοί τους στο 1922 για να πετάξουν τους Έλληνες στην θάλασσα.

Όλα αυτά ενόψει της συνάντησης Ερντογάν-Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες, με την Ελλάδα να «παρακαλά» την Τουρκία για ένα…  «ήσυχο καλοκαίρι».

 «Η Τουρκία είναι πλήρως έτοιμη και περιμένει στα χαρακώματα. Είμαστε υπομονετικοί και δεν κοιμόμαστε.

Όπως ακριβώς υπομονετικός ήταν και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και στο τέλος έδωσε την εντολή για πυρ κατά των Ελλήνων στις 26 Αυγούστου 1922.

“Αλλάχ Αλλάχ” και οι Έλληνες ξαφνικά βρήκαν τον εαυτό τους να έχουν απωθηθεί πίσω μέχρι τη Σμύρνη. Όλοι τους πνίγηκαν στη θάλασσα.

Δεν πρέπει να το ξεχνάνε αυτό.

  • Οι Έλληνες το αποκαλούν αυτό ως την καταστροφή του αιώνα. Δεν μπορείς να με νικήσεις ξανά. Γιατί έρχεσαι κατά πάνω μου με αμερικάνικη υποκίνηση; Αν δεν έμαθες από την ιστορία θα σου διδάξουμε ξανά.

Τι λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ; Εγώ αποκαλώ τον Μητσοτάκη ως Μήτσο κεφάλα. Εσένα τον πατέρα σου, Τούρκος τον έσωσε.»

Δημοσίευση στα Social Media