ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συμπλοκή με γροθιές και μαχαίρι σε γήπεδο στο Λουτράκι

1 min read

Τραυματίστηκε ένας φίλαθλος – Τρεις συλλήψεις

Aπό τις μικρές κατηγορίες ξεκινά η βια στους αθλητικούς χώρους, όπως προκύπτει από το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη την Κυριακή στο γήπεδο του Λουτρακίου και ξεκίνησε με τον σοβαρό τραυματισμό ενός φιλάθλου από δυο χούλιγκαν. Όμως, οι δράστες βρέθηκαν αργότερα αντιμέτωποι με το… μαχαίρι του αδελφού του θύματος!

Στο γήπεδο υπήρχαν οπαδοί τόσο της τοπικής ομάδας Α.Ο. Λουτρακίου, όσο και της ομάδας του Πέλοπα Κιάτου με την οποία αγωνιζόταν στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ξαφνικά, στην εξέδρα ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών που άρχισαν να χτυπούν αλύπητα έναν φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας! Οι αστυνομικοί που παρενέβησαν άμεσα, συνέλαβαν τους δύο δράστες ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο.

Όμως, πριν οδηγηθούν στο τμήμα της περιοχής οι δυο «νταήδες», κατέφθασε εκτός εαυτού ο αδελφός του θύματος ο οποίος έβγαλε μαχαίρι και τους απείλησε με αυτό!
Στο σημείο επικράτησε πανικός, αλλά και αυτή τη φορά οι αστυνομικοί επενέβησαν εγκαίρως, τον αφόπλισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Και οι τρεις πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια και το πρωί της Δευτέρας παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.