Συμμορίες ανήλικων διαρρηκτών σε Καλαμάτα και Σέρρες

Συμμορίες ανήλικων διαρρηκτών σε Καλαμάτα και Σέρρες

Οι νεαροί έκαναν διαρρήξεις αυτοκινήτων στην Καλαμάτα – Δυο ανήλικες ανάμεσα στις τέσσερις νεαρές που συνελήφθησαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, για απόπειρα κλοπής

Τρία οχήματα «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα και μάλιστα μέρα- μεσημέρι δυο ανήλικα αγόρια στην Καλαμάτα, αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν κάτι. Τα παιδιά, που είναι αδέλφια, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγη ώρα αφ’ ότου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το τρίτο όχημα.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι λίγη ώρα πριν είχαν διαρρήξει άλλα δυο οχήματα, χωρίς ωστόσο να βρουν κάτι για να αρπάξουν. Στο γραφείο το εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας όπου οδηγήθηκαν, οι ανήλικοι συνάντησαν και την 48χρονη μητέρα τους που επίσης συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

*** Δυο ανήλικες είναι ανάμεσα στις τέσσερις νεαρές κοπέλες που συνέλαβαν αστυνομικοί στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, για απόπειρα κλοπής. Μια 20χρονη τρύπωσε από την ανασφάλιστη πόρτα στη μονοκατοικία μιας 77χρονης, όπου δεν μπόρεσε να κλέψει κάτι, ενώ οι άλλες τρεις ηλικίας 22, 17 και 16 χρόνων περίμεναν απ’ έξω φυλάγοντας τσίλιες. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δημοσίευση στα Social Media

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account