ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σύμβουλος Ερντογάν: Πατήστε τα Ιμια και θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου

1 min read

Άλλη μία εμπρηστική δήλωση έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά προκλήσεων από πλευράς του συμβούλου του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος, αυτή τη φορά, προκάλεσε τη χώρα μας να πατήσει πόδι στα Ίμια και σημείωσε ότι αν συμβεί αυτό «θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου».

«Δοκιμάστε την αποφασιστικότητά μας. Προκαλούμε την Ελλάδα να πατήσει πόδι στα Ίμια. Αν συμβεί αυτό, εμείς θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου από την στιγμή που θα δώσει εντολή ο Ερντογάν» ανέφερε ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

Τις δηλώσεις του ανήρτησε στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt που ανήκε στο δυναμικό της Zaman και τώρα είναι εξόριστος.

Λίγες ώρες πριν ο σύμβουλος του Ερντογάν εκτόξευσε νέες απειλές για «χτύπημα» στην ανατολική Μεσόγειο.

 

«Βλέπετε το θράσος; Οι Ε/κ τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό» σημείωσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.