ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σύμβουλος Ερντογάν: ”Οι Ισραηλινοί πίσω από το πραξικόπημα

1 min read

Ιερό ”πόλεμο” κατά ΗΠΑ-Ισραήλ ετοιμάζει το βαθύ τουρκικό κράτος που άλλα λέει και άλλα σχεδιάζει

Για ποια επαναπροσέγγιση Τουρκίας και Ισραήλ μιλούσε προχθές ο Ερντογάν ρίχνοντας ουσιαστικά ένα ακόμη πυροτέχνημα, αφού σήμερα ο σύμβουλος του αποκαλύπτει έναν αδυσώπητο πόλεμο ΗΠΑ/Ισραήλ κατά της Τουρκίας;  

Πραγματικά το ύφος του συγκεκριμένου Τούρκου συμβούλου είναι αποκαλυπτικό για το τεράστιο σχέδιο περικύκλωσης και διαμελισμού της Τουρκίας από Ισραήλ/ΗΠΑ, το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη κατά τον ίδιο.

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αφού το Ισραήλ διεξάγει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, θέλοντας να εξοντώσει τους Τούρκους, ενώ (οι Ισραηλινοί) εμπλέκονται σε όλα τα πραξικοπήματα που έχουν στόχο την ανατροπή του Ερντογάν.

Το Τελ Αβίβ κινητοποιεί ολόκληρη την παγκόσμια δύναμη μου και τα κεφάλαια του εναντίον της Τουρκίας και του Ερντογάν”, δηλώνει ο κυβερνητικός σύμβουλος Nedim Sener στο τουρκικό δίκτυο CNN Turk.

Εκτιμήσεις ειδικών αναφέρουν ότι οι Τούρκοι δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, και έχουν μεγαλόπνοα σχέδια με την δημιουργία στρατιωτικών μονάδων “ειδικών αποστολών” με σκληροτράχηλους Τσετσένους και άλλους Τζιχαντιστές και την Χαμάς, για αποστολές εκτός τουρκικών συνόρων πιθανότατα και κατά του ισραηλινού κράτους. 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Ali Şahin, επικεφαλής διευθυντής του τουρκικού κοινοβουλίου είχε ζητήσει την δημιουργία μιας ειδικής ισλαμικής επίλεκτης στρατιωτικής μονάδας στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας, λέγοντας ότι η χώρα χρειάζεται ειδικές μονάδες για να ολοκληρώσει αποστολές στο εξωτερικό, για χάρη ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου και ότι δεν μπορεί πλέον να περιοριστεί μόνο στην προστασία των τουρκικών συνόρων.

Κύριο χαρακτηριστικό όλων των τουρκικών σχεδίων είναι η εμπλοκή του μεγαλύτερου μέρους του ισλαμικού κόσμου κατά της Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ, ΗΠΑ, και η μετατροπή της κόντρας Άγκυρας με αυτές τις χώρες σε …ιερό πόλεμο κάποια στιγμή.

Δεν πρόκειται για ακραία σενάρια όπως ισχυρίζονται πολλοί “ειδικοί”, αλλά για ωμή πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται από τις πρόσφατες δράσεις της Τουρκίας σε Μεσόγειο και Καύκασο.

Δημοσίευση στα Social Media