ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σύλληψη μοντέλου: Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης «βλέπει» η Αστυνομία

1 min read

Ένα κομμάτι ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να αποτελούν το γνωστό μοντέλο που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «Power of Love», και ο σύντροφος της, που συνελήφθησαν την Πέμπτη (09.09.2021) στη Νέα Σμύρνη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του συντρόφου της, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν σχεδόν 7,8 κιλά κοκαΐνη, μία μεγάλη ποσότητα που δεν εμπιστεύονται εύκολα στον… πρώτο τυχόντα. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και πήραν προθεσμία να απολογηθούν.

Η σύλληψη του μοντέλου και του συντρόφου της, έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη σχετικά με τη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, στο Παγκράτι, εντοπίστηκε 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το γνωστό μοντέλο ξεφορτώθηκε και άλλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα από το αποχετευτικό σύστημα. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.