ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συλλήψεις αστυνομικών για πλαστά διαβατήρια στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής

1 min read

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 14 εμπλεκόμενοι, εκ των οποίων οι 7 είναι αστυνομικοί – Κατασχέθηκαν χρήματα και πλαστά διαβατήρια

Αστυνομικοί συνελήφθησαν για εγκληματική οργάνωση στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν χρήματα και πλαστά διαβατήρια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος προχώρησαν τη Δευτέρα (17.10.2022) σε συλλήψεις αστυνομικών αλλά και πολιτών στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, μετά από παρακολούθηση πολλών ημερών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 14 εμπλεκόμενοι, εκ των οποίων οι 7 είναι αστυνομικοί, ενώ από κλιμάκια της ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται ταυτόχρονα έρευνες σε σπίτια σε διάφορες πόλεις, της Δυτικής Μακεδονίας κυρίως, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, για τον εντοπισμό πειστηρίων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατασχέθηκαν χρήματα και πλαστά διαβατήρια. Οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων έγιναν αποδέκτες καταγγελίας και από εκεί ξεκίνησε η έρευνα.

Σε αυτό το πλαίσιο τέθηκαν υπό παρακολούθηση τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, από τα οποία έχουν καταγραφεί συνομιλίες που ενοχοποιούν τους συλληφθέντες.

Οι συλληφθέντες κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούν την Τρίτη (18.10.2022) στον εισαγγελέα Καστοριάς, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας θα γίνουν ανακοινώσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.