ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό και τσιγάρα στον Προμαχώνα

1 min read

Όλα τα λαθραία είδη κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα των αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών

Δεν σταματούν οι απόπειρες εισαγωγής λαθραίων προϊόντων από την Βουλγαρία μέσω του Προμαχώνα, όμως οι επίδοξοι λαθρέμποροι πέφτουν καθημερινά στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης.

Το ίδιο συνέβη με τέσσερις Βούλγαρους που εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις νε μεταφέρουν με τα αυτοκίνητά τους καπνικά προϊόντα τα οποία δεν δήλωσαν στο Τελωνείο. Πρώτος συνελήφθη ένας 44χρονος που διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένες στο αυτοκίνητό του συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 200 γραμμαρίων.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δυο άνδρες ηλικίας 60 και 24 χρόνων και μια 42χρονη γυναίκα, γιατί στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν 88 πακέτα τσιγάρων, 60 από τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Όλα τα λαθραία είδη κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα των αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.