Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη την ημέρα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια

Newskamatero

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα κι άλλες πόλεις

στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου οι πολίτες της γείτονος χώρας καλούνται πουν «ναι» ή «όχι» στην ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, μέσω της έγκρισης της συμφωνίας των Πρεσπών. Μέσω facebook, προγραμματίζεται συλλαλητήριο για το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ” την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. η Θεσσαλονίκη δια – τυμπανιζει στην πλατεία Αριστοτέλους μπροστά στι άγαλμα του Αριστοτέλη. Στα Σκόπια διεξάγεται το δημοψήφισμα σχετικά με το κατάπτυστο προ – σύμφωνο των Πρεσπων , που τους χαρίζει όνομα – εθνότητα – γλώσσα μακεδονική κι όλα τα παράγωγα αυτών. Απευθυνόμαστε σε όλους και σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές και τις ψυχες μας, να υψώσουμε το αναστημα μας δηλώνοντας με την παρουσία μας για άλλη μια φορά την ιστορική μας αλήθεια και το δίκαιο του αγώνα μας . Έχουμε υποχρέωση να αποτρέψουμε την παραχάραξη της ιστορίας και της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιας μας . Ο αγώνας για τη Μακεδονία είναι ανένδοτος και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε διασφαλίζοντας την ιστορική συνέχεια της ελληνικότητας της χώρας του Μεγαλέξανδρου . Όχι στα λάθη της συμφωνίας, όχι στη λήθη της ιστορίας” .

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Είναι πολλά τα λεφτά Πάνο! Έγγραφο-σοκ

Είναι πολλά τα λεφτά Πάνο! Έγγραφο-σοκ Ως γνωστόν, τα ποσά που έχουν διατεθεί για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα, είναι υπέρογκα. Το παρακάτω έγγραφο αποκαλύπτει τη διάθεση ενός εκατομμυρίου στο Πολεμικό Ναυτικό, για την «υποστήριξη προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά… Ας αφήσουμε το έγγραφο να «μιλήσει» από μόνο […]