ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τη Βασιλικούλα που βρέθηκε να κοιμάται μέσα σε σακίδιο

1 min read

«Το να βλέπεις ένα μωράκι που μόλις έχει έρθει στη ζωή να εκτίθεται σε μια σκληρή πραγματικότητα (…) είναι κάτι πολύ άσχημο»

Μέσα σε σακίδιο, σε παιδική χαρά του Χαλανδρίου, βρήκε τη μόλις δύο μηνών Βασιλικούλα  να κοιμάται ήρεμα, υπάλληλος φρουράς του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του οποίου καταγράφηκε το σκηνικό της εγκατάλειψής της.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, πήραν το μωρό μαζί με το σακίδιο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ο αστυνομικός που πήρε στην αγκαλιά του το βρέφος για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, μίλησε στην κάμερα του STAR, περιγράφοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τις συγκινητικές στιγμές που έζησαν με το μωράκι. «Φορούσε απλά ρουχαλάκι. Ήταν εντός του σακιδίου. Ο συνάδελφος είχε κλειστό το σακίδιο, όσο γινόταν, για να το προστατεύσει από το ψύχος».

«Το να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή είναι θεμελιώδες. Δεν χρειάζεται ούτε να έχεις παιδιά, ούτε τίποτα άλλο. Πολλοί συνάδελφοι είναι γονείς, αλλά σίγουρα το να βλέπεις ένα μωράκι που μόλις έχει έρθει στη ζωή να εκτίθεται σε μια σκληρή πραγματικότητα, και αντί να εκτεθεί στη ζεστασιά που θα έπρεπε, να αντιμετωπίζει το ψύχος των καιρικών συνθήκων, είναι κάτι πολύ άσχημο», είπε χαρακτηριστικά ο Υπαστυνόμος Β’ Ομάδας ΔΙΑΣ Νίκος Γκόλιας.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, προκειμένου να εντοπίσουν τον άνθρωπο που άφησε μέσα στο κρύο το δύο μηνών μωράκι. Εξετάζουν καρέ καρέ το βιντεοληπτικό υλικό από τα γειτονικά σπίτια, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα εξεταστούν για τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού τα ρούχα του μωρού, αλλά και το σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκε.

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τη Βασιλικούλα που βρέθηκε να κοιμάται  μέσα σε σακίδιο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.