ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συγκλονιστική πτήση τεσσάρων F-16 πάνω από το σπίτι του αδικοχαμένου Μανώλη Γαρεφαλάκη

1 min read

Στη μνήμη του αδικοχαμένου σμηναγού Μανώλη Γαρεφαλάκη που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης σε τροχαίο, πέταξαν σήμερα οι συνάδερφοι του πιλότοι στην 115 Πτέρυγα Μάχης.

Δύο ζεύγη F-16 απογειώθηκαν από το Καστέλι, μεταξύ των οποίων ήταν και το μαχητικό που μέχρι πρότινος πιλόταρε, ο αδικοχαμένος Μανώλης. Συγκλονιστική ήταν η στιγμή, όταν το αεροπλάνο που πετούσε ο ίδιος, φτάνοντας πάνω από το σπίτι του «άφησε» τον σχηματισμό και πέταξε ψηλά…όπως ο άτυχος Μανώλης.

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο «αντίο»

Ο επίλογος της τραγωδίας του θανάτου του 33χρονου πιλότου Μανώλη Γαρεφαλάκη γράφτηκε στο Καστέλι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Κρήτη την Κυριακή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε το παλικάρι τους. Μάλιστα, χρειάστηκε και η επέμβαση διασωστών του ΕΚΑΒ όταν κάποια στιγμή η μητέρα του Μανώλη Γαρεφαλάκη έχασε τις αισθήσεις της.

Από νωρίς συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγχωριανοί του είχαν κατακλύσει το χώρο έξω από τον Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους Μανώλη, τον άνθρωπο που ποτέ δεν έχανε το χαμόγελό του.

Ο Μανώλης Γαρεφαλάκης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, όταν επιχειρώντας να αποφύγει προπορευόμενη μοτοσικλέτα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε έναν σιδερένιο φράχτη αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Πηγή: creta24.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.