ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συγκλονιστική μαρτυρία ανθρώπου που πάλεψε με τον κορωνοϊό! «Πονούν οι πνεύμονές σαν να ρίχνεις οινόπνευμα σε πληγή!»

1 min read

Ο 39χρονος Τζάστιν Γουιλχάιτ, από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, αποκάλυψε πώς είναι να έχεις κορωνοϊό, τονίζοντας πως δεν μοιάζει με τη γρίπη όπως λένε, καθώς είναι πολύ πιο δύσκολο να τον διαχειριστείς, ενώ περιέγραψε ακριβώς πώς αντέδρασε το σώμα του στον φονικό ιό.

«Αυτό δεν είναι γρίπη. Η γρίπη είναι κάτι άλλο. Αυτό είναι τόσο διαφορετικό από τη γρίπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, δυσκολεύεται πολύ να αναπνεύσει, σχεδόν λιποθύμησε από την εξάντληση, ενώ μετά δυσκολίας περπατά, παρομοιάζοντας μάλιστα τον δρόμο προς την τουαλέτα, «σαν να τρέχει σε μαραθώνιο».

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Μαρτίου με δυνατό πονοκέφαλο και πόνο καθώς ανέπνεε, ο οποίος γινόταν ολοένα και πιο δυνατός, αλλά νόμισε πως ήταν λόγω των αλλεργιών, μέχρι που 9 ημέρες αργότερα, κατέρρευσε.

Μετά την κατάρρευσή του, ο Τζάστιν, ο οποίος πάσχει από διαβήτη τύπου 1, πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον αντιμετώπισαν σαν να έχει γρίπη. Του έδωσαν παυσίπονα και μία συσκευή για εισπνοές και τον έστειλαν σπίτι, λέγοντάς του πως αν χειροτέρευε να ξαναπήγαινε, κάτι που τελικά έκανε.

«Μη νομίζετε ότι ο πόνος στο στήθος, μοιάζει όπως αυτός της καρδιακής προσβολής ή της γρίπης. Δεν είναι η γρίπη. Σκεφτείτε πιο βαθιά. Σαν να πονάνε οι πνεύμονές σας. Είναι δύσκολο να το φανταστείτε, αλλά σκεφτείτε όταν αναπνέετε κρύο αέρα και τον πόνο που νιώθουν οι πνεύμονές σας πριν ξαναζεσταθούν. Κάπως έτσι νομίζω».

Όσο για τον εισπνευστήρα, ο Τζάστιν αναφέρει πως κάνει τους πνεύμονές του να πονούν περισσότερο. «Είναι σαν να κόβεσαι και να βάζεις οινόπνευμα στην πληγή. Κάπως έτσι. Σαν να βάζεις φάρμακο σε μία πληγή».

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι του, όπου αυτός και η οικογένειά του, βρίσκονται σε καραντίνα.

«Αν νιώσω χειρότερα, πρέπει να γυρίσω πίσω στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής είμαι καλά. Το οξυγόνο μου είναι 100%. Αν πέσω στο 90%, πρέπει να λάβω οξυγόνο, αν φτάσω στο 85% πρέπει να διασωληνωθώ και από αυτό το σημείο και μετά, τα πράγματα γίνονται τρομακτικά» εξηγεί ο Τζάστιν, ο οποίος παρακαλεί τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.