ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 14χρονη Κέλλυ που άφησε την τελευταία πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας

1 min read

Η 14χρονη Κέλλυ που νοσηλευόταν μόλις λίγες ώρες, με κορωνοϊό, πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο, με τον ιατροδικαστή να σημειώνει ότι ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται μακροσκοπικά σε πνευμονικό οίδημα.

Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η ΕΔΕ που διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, αλλά και η προανάκριση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» για τος τελευταίες στιγμές του 14χρονου κοριτσιού.

Επί 4 ώρες σε κοντέινερ ενώ η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε

Σύμφωνα με LamiaReport, το κορίτσι έφτασε στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 9:30 το πρωί, συνοδευόμενη από τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες μπήκαν μαζί στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς νοσούσαν από κορωνοϊό. Παρά το γεγονός ότι η μητέρα ενημέρωσε τους γιατρούς ότι νοσούν από Covid-19 και ότι η υγεία της 14χρονης χειροτέρευε, άφησαν το παιδί για 4 ολόκληρες ώρες μέσα σε κοντέινερ προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η γιατρός πέταξε τη στολή μόλις την είδε

Επί τέσσερις ώρες η Κέλλυ παρέμεινε στο κοντέινερ, όπου μια νοσηλεύτρια της πήρε αίμα, της έκανε καρδιογράφημα και της έβαλε ορό. Τελικά, γύρω στις 13:30, μια θεία της 14χρονης που περίμενε έξω από τα επείγοντα, αντέδρασε και ζήτησε να δει επειγόντως γιατρός το παιδί, γιατί έδειχνε να χειροτερεύει. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε η γιατρός η οποία μόλις είδε από το παράθυρο την 14χρονη, πέταξε τη στολή που κρατούσε στα χέρια προκειμένου να ντυθεί πρώτα και μετά να μπει στο κοντέινερ, και έτρεξε στο παιδί χωρίς δεύτερη σκέψη. Η γιατρός έστειλε την 14χρονη που ήταν κατάχλομη και με χαμηλή πίεση, για αξονική και άλλες εξετάσεις, ωστόσο όπως αποδείχτηκε, ο χρόνος είχε αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την μικρή Κέλλυ.

Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα και η θεία της που περίμεναν με αγωνία να μάθουν νέα για την κατάσταση του παιδιού, είδαν να φτάνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο περίμενε για να παραλάβει την 14χρονη και να την μεταφέρει στο Παίδων της Αθήνας.

Τελικά, το παιδί δεν πρόλαβε ποτέ να διακομιστεί, αφού λίγη ώρα αργότερα, άρχισε να παθαίνει ανακοπές, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Ήταν όμως ήδη αργά.

Μπορεί το 14χρονο κοριτσάκι να μην γυρίσει πίσω, ωστόσο τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της είναι πολλά και σε περίπτωση που έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί, πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.